20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αδρεναλίνη στα ύψη! Επιτέλους κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Top Gun: Maverick

    Η πανδημία είναι γεγονός ότι έφερε τα πάνω κάτω στη βιομηχανία του κινηματογράφου, αφού την τελευταία διετία οι ακυρώσεις και οι αναβολές ήταν σύνηθες φαινόμενο. Μια από τις ταινίες που αναμένονται εδώ και πολύ καιρό είναι φυσικά το Top Gun: Maverick, καθώς το κοινό ανυπομονεί να δει μετά από δεκαετίες τον Tom Cruise να αναβιώνει τον εμβληματικό χαρακτήρα. Η ταινία επιτέλους θα βγει στις αίθουσες στις 26 Μαΐου του 2022 με επιστροφές που θα συζητηθούν, όπως αυτή του Val Kilmer αλλά και της Jennifer Connelly. Τον υπολοχαγό Bradley Bradshaw θα ενσαρκώσει ο Miles Teller, ενώ στη μεγάλη οθόνη θα δούμε επίσης και τους Ed Harris και Jon Hamm.

    Η μεγάλη επιστροφή του Top Gun: Maverick συνοδεύεται, όπως είναι λογικό, και από ένα επικό trailer γεμάτο δράση και ένταση, που έδωσε στη δημοσιότητα η Paramount Pictures:

    Δείτε στη συνέχεια το επίσημο video:

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε».

    Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο, γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο. Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.

    Διαβάστε επίσης:

    Welcome to Eden: Η νέα ισπανική σειρά που έρχεται να ταράξει τα…νερά (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles