21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Welcome to Eden: Η νέα ισπανική σειρά που έρχεται να ταράξει τα…νερά (trailer)

    Στις 6 Μαΐου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix η πολυσυζητημένη νέα σειρά Welcome to Eden. Στην εν λόγω παραγωγή, η οποία θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, πρωταγωνιστούν οι Amaia Salamanca, Begoña Vargas, Berta Vázquez, Belinda Peregrín, Ana Wagener, Amaia Aberasturi, Lola Rodríguez και Albert Baró.

    Το μυστήριο είναι διάχυτο στην ατμόσφαιρα, αν κρίνουμε από τα πλάνα του trailer. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Netflix, όλα ξεκινούν σε ένα πριβέ πάρτι. Άνθρωποι νέοι, ελκυστικοί, ενεργοί στα social media βρίσκονται σε ένα νησί, το οποίο δεν είναι ο παράδεισος που όλοι φαντάζονται. Όπως όλα δείχνουν, οι παρευρισκόμενοι δε θα ζήσουν μια ανέμελη εμπειρία, καθώς γρήγορα θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν πραγματικό εφιάλτη.

    Δείτε στη συνέχεια το  trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Ανασταίνονται και… νεκροί στη 2η σεζόν του Squid Game

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles