18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    To Call of Duty: Advanced Warfare στην κορυφή των πωλήσεων για το 2014!

    Το Call of Duty: Advanced Warfare αποτέλεσε αδιαμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα games της χρονιάς που μας πέρασε, ένα blockbuster που ακόμη και πριν από την κυκλοφορία του είχε υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία! Μάλιστα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που κατέγραψε η NPD (για PC και κονσόλες), το Call of Duty: Advanced Warfare ήταν ο τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις (σε physical μορφή) για το 2014!

    Call-of-Duty-Advanced-Warfare

    Στη δεύτερη θέση αναρριχήθηκε το Madden NFL 15, ένας τίτλος που ως γνωστόν κάθε χρόνο σημειώνει αστρονομικές πωλήσεις κυρίως λόγω της μεγάλης απήχησης που έχει στο αμερικανικό κοινό, ενώ στην τρίτη θέση έχουμε ακόμη ένα blockbuster της περσινής χρονιάς, που δεν είναι άλλο από το Destiny. Συνολικά, οι πωλήσεις video games για το 2014, απέφεραν κέρδη που άγγιξαν τα 13.1 δισεκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας μία μικρή άνοδο σε σύγκριση με το 2013 που έφτασαν τα 12.94 δισεκατομμύρια δολάρια. Αναλυτικά η full λίστα με τις περισσότερες πωλήσεις (χωρίς να περιλαμβάνονται τα digital downloads) έχει ως εξής:

    1. Call of Duty: Advanced Warfare

    2. Madden NFL 15

    3. Destiny

    4. Grand Theft Auto 5

    5. Minecraft

    6. Super Smash Bros (3DS/ Wii U)

    7. NBA 2K15

    8. Watch Dogs

    9. FIFA 15

    10. Call of Duty: Ghosts

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles