17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Aegean App: Η εφαρμογή που σας «απογειώνει» ακόμη και όταν δεν πετάτε!

    Το app της Aegean μας έχει λύσει τα χέρια, αλλά πλέον έρχεται ανανεωμένο και με περισσότερες δυνατότητες που θα κάνουν τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας, απόλαυση!

    aegean-app

    Θέλετε παραδείγματα; Μπορείτε να οργανωθείτε πολύ πριν το ταξίδι σας, για να είστε προετοιμασμένοι, με χρήσιμες πληροφορίες και οδηγούς που θα βρείτε μέσα στο Aegean app. Π.χ., να κλείσετε δωμάτιο ξενοδοχείου στον προορισμό σας μέσω του app ή να ενοικιάσετε αυτοκίνητο, εύκολα και γρήγορα, ενώ μη ξεχνάτε πως για τις παραπάνω κρατήσεις κερδίζετε μίλια στον Miles+Bonus λογαριασμό σας. Και μη ξεχνάτε πως μόλις εγκαταστήσετε για πρώτη φορά το Aegean app και κάνετε log in στον Miles+Bonus λογαριασμό, κερδίζετε 500 μίλια!

    1

    Επίσης, μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή τον καιρό στον προορισμό σας και την πρόβλεψη για τις επόμενες μέρες, αλλά και πληροφορίες για τον αερολιμένα που θα προσγειωθείτε ή μόλις προσγειωθήκατε. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για ειδικά γεύματα κατά την πτήση, για το ταξίδι με βρέφη ή κατοικίδια, ακόμη και να ορίσετε το σημείο που παρκάρατε και πάντα ξεχνάτε όταν επιστρέψετε στο αεροδρόμιό σας, μετά από κάποιο ταξίδι.

    2

    Στην ουσία η εφαρμογή διευκολύνει όλες τις διαδικασίες, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι σας με την Aegean. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πρόσβαση στο Internet από το smartphone/tablet και όλα γίνονται ταχύτατα!

    Το Aegean app είναι διαθέσιμο για Android και iOS.

    3

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles