19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Aegean App: Ο πιο εύκολος τρόπος να διαχειριστείς τα πάντα για τα ταξίδια σου

    Το μυαλό σου είναι απασχολημένο διαρκώς. Ακόμη κι αν απέχεις λίγες μέρες από το ταξίδι που περίμενες για μήνες, ή προέκυψε επαγγελματικό ταξίδι για αύριο το πρωί, οι υποχρεώσεις δε σταματούν έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θα ήθελες να έχεις κάποιον να στα έχει όλα “στα χέρι”: να κάνεις την κράτηση, να κάνεις το checkin, να σου “φυλάξει” την κάρτα επιβίβασης -την οποία συνήθως ψάχνεις σε τσέπες και τσάντες- να σε ενημερώσει για το ποια είναι η πύλη σου, αλλά και για το πόσα μίλια έχεις στο λογαριασμό σου για να εξαργυρώσεις. Θα ήθελες να μπορείς να βρεις εύκολα τον πιο οικονομικό ναύλο για το επόμενο ταξίδι σου και να κλείνεις τα εισιτήρια άμεσα και γρήγορα; Υπάρχει αυτός ο κάποιος και δεν είναι ο προσωπικός σου βοηθός, αλλά το ανανεωμένο Aegean App.

    aegean-app-01aegean-app-02

    Κρατήσεις σε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού με μερικά κλικ!

    Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να κλείσεις ένα ταξίδι; Το Aegean App θα φροντίσει να κάνεις την κράτησή σου μέσα από ένα εξαιρετικά απλό περιβάλλον, με μερικά μόνο κλικ. Μέσα από το ίδιο περιβάλλον, μπορείς να διαχειριστείς την κράτηση, ακόμη και να αλλάξεις -αν χρειάζεται- την ημερομηνία της πτήσης σου. Μπορείς ακόμη να ελέγξεις πότε είναι οι επόμενες πτήσεις σου, ώστε να μην …ξεχαστείς σε μία busy περίοδο. Και, βέβαια, το Aegean App σου επιτρέπει να βρεις τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για το ταξίδι μέσω του Low Fare Calendar που σου δείχνει τις τιμές των εισιτηρίων έως και 11 μήνες μπροστά.

    aegean-app-04aegean-app-05

    Check in / Κάρτα επιβίβασης / Miles+Bonus κάρτα στο κινητό σου

    Όταν πλησιάσει η ώρα για το ταξίδι, το Aegean App θα σου επιτρέψει να κάνεις checkin, αλλά και να αποθηκεύσεις την κάρτα επιβίβασης σου. Σου επιτρέπει ακόμη και να σκανάρεις το διαβατήριο ή την ταυτότητά σου για να ολοκληρώσεις το check-in σε λιγότερο χρόνο. Και φυσικά φροντίζει για τα πάντα που αφορούν στον Miles+Bonusλογαριασμό σου.  Τι γίνεται όμως, αν ξέχασες την Miles+Bonus κάρτα σου  στο σπίτι, ή την έβαλες μέσα στη βαλίτσα σου; Το Aegean App φροντίζει να προσφέρει πλήρη διαχείριση του Miles+Bonus λογαριασμού σου δίνοντας σου πρόσβαση στην ψηφιακή σου κάρτα.

    Κι όταν φτάσεις στο αεροδρόμιο θα λάβεις τα notifications που χρειάζεσαι

    Θυμάσαι εκείνη την ημέρα που έχασες την πτήση, γιατί χάζευες στο duty free. Εκείνη την άλλη φορά που έτρεχες, επειδή άλλαξε η πύλη αναχώρησης και δεν το πρόσεξες εγκαίρως; Με το Aegean App κάτι τέτοιο δε θα σου συμβεί ποτέ. Προσφέρει ενημέρωση μέσω ειδοποιήσεων για την πτήση σου, όπως αλλαγή της πύλης επιβίβασης και αλλαγή στην ώρα αναχώρησης. Τα έχεις όλα στο κινητό σου με ειδοποιήσεις  που θα διευκολύνουν το ταξίδι σου.

    Ακόμη περισσότερες υπηρεσίες

    Μέσω του Aegean App μπορείς να κάνεις βέβαια ακόμη περισσότερα: κρατήσεις σε ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτου – και όχι μόνο. Μπορείς ακόμη να ανακαλύψεις τους προορισμούς της Aegean, να βρεις χρήσιμες συμβουλές και να πάρεις ιδέες για το επόμενο ταξίδι σου ή και να απολαύσεις το περιοδικό BLUE της Aegean μέσα από το tablet σου.

    aegean-app-06

    Κατέβασέ το τώρα και κάνε το ταξίδι σου ακόμη πιο άνετο!

    Android

    iOS

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles