21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Αεροπλάνα γεμάτα PS5 προσγειώθηκαν στο Heathrow

    Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων πλησιάζει. Αρκετοί gamers ζουν με το “όνειρο” να αποκτήσουν μια νέα κονσόλα. Το Playstation 5 φυσικά “παίζει” ψηλά στις προτιμήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και η Sony φαίνεται ήδη να καταβάλει προσπάθειες, ώστε να ικανοποιήσει το καταναλωτικό κοινό.

    Ενεφοδιάζει την αγορά η Sony ενόψει εορτών

    Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, 3 αεροπλάνα Boeing 747 προσγειώθηκαν προ λίγων ημερών στο αεροδρόμιο Heathrow στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν γεμάτα Playstation 5, προκειμένου να εφοδιαστεί η αγορά με κονσόλες πριν τις γιορτές.

    Ανάρπαστες οι κονσόλες

    Η εταιρεία με αυτό τον τρόπο θέλει να εξασφαλίσει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν σύντομα στα χέρια τους τις πολυπόθητες κονσόλες. Πρόκειται για σημαντική κίνηση μετά από μια περίοδο που η έλλειψη σε μικροτσίπ έχει φέρει τα πάνω κάτω για τις εταιρείες τεχνολογίας. Όπως είναι φυσικό, οι κονσόλες φυσικά γίνονται ανάρπαστες μόλις φτάσουν στα καταστήματα με τις επιχειρήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο να ξεμένουν από stock.

    Οι 3 πτήσεις ξεκίνησαν από τη Σεούλ, με την τελευταία να φτάνει προχτές στο Heathrow. Μετέφεραν περίπου 100 τόνους ανά πτήση με τον gaming εξοπλισμό.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι scalpers «ρήμαξαν» ΚΑΙ το mini ψυγειάκι Xbox Series X! Πωλείται σε τριπλάσια τιμή!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles