20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    AF-S DX NIKKOR 18–55mm από τη Nikon

    AF-S DX NIKKOR 18–55mm 2

    Η Nikon παρουσιάζει τον φακό AF-S DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR II, έναν απίστευτα φορητό φακό zoom που κυκλοφορεί μαζί με τη νέα Nikon D3300 για χρήστες D-SLR.

    Ένας υπέροχος φακός εισαγωγικού επιπέδου με τον οποίο θα αποτυπώσετε πιστά τις καθημερινές στιγμές της ζωής, ο NIKKOR 18–55mm VR II αποτελεί μια εξαιρετικά ελαφριά έκδοση ενός από τους πλέον δημοφιλείς φακούς «περιπλάνησης» της Nikon. Με βάρος μόλις 195 g και μηχανισμό συμπτυσσόμενου φακού, είναι μικρός σε μέγεθος αλλά μεγάλος σε ευκολία. Το zoom 3x καλύπτει το δημοφιλές εύρος εστιακής απόστασης των 18-55 mm, που είναι ιδανικό για μεγάλη ποικιλία καταστάσεων. Η οπτική σχεδίαση παρέχει ευκρινείς, υψηλής αντίθεσης φωτογραφίες και video HD, ενώ το σύστημα απόσβεσης κραδασμών της Nikon εξασφαλίζει εικόνες καθαρότερες από ποτέ.

    Ο Zurab Kiknadze, Διευθυντής Προϊόντων Φακών, Εξαρτημάτων & Λογισμικού της Nikon Europe, δήλωσε: «Ο φακός 18-55 mm της Nikon προσφέρει από καιρό στους νέους χρήστες D-SLR της Nikon μια συναρπαστική εισαγωγή στον κόσμο των οπτικών συστημάτων NIKKOR. Προκειμένου να ικανοποιεί τα ενδιαφέροντα μιας ευρείας βάσης χρηστών, ήταν πάντοτε σημαντικό να εξασφαλίζουμε ότι αυτός ο φακός ήταν προσιτός, ευέλικτος και προσέφερε σταθερά υψηλή απόδοση. Ο πολύ πιο compact και φορητός διάδοχός του, ο νέος Nikon 18-55mm ικανοποιεί και ξεπερνά αυτά τα κριτήρια, προσφέροντας βελτιωμένη ποιότητα εικόνας, χωρίς να θυσιάζει την οικονομική προσιτότητα και την ευελιξία.»

    Καθημερινές στιγμές

    Από κολακευτικά πορτραίτα έως εκδηλώσεις γεμάτες δράση, ο πολλαπλών χρήσεων φακός zoom NIKKOR 18-55mm VR II είναι ο εύκολος τρόπος για να αποτυπώσετε τις καλύτερες στιγμές. Compact και φορητός, αποτυπώνει φωτογραφίες και video HD με έντονα χρώματα και κορυφαία ευκρίνεια. Το οπτικό zoom 3x προσφέρει ευέλικτη προοπτική, από ευρυγώνια λήψη έως τηλεφωτογραφία, κατάλληλη για τα πάντα, από τοπία και εσωτερικούς χώρους έως πορτραίτα και μακρινή δράση. Ένας εξαιρετικός φακός για να πάρετε μαζί σας σε μια ημερήσια εκδρομή, ιδανικός για ταξίδι.

    Απόσβεση κραδασμών

    Παρά το μικρό μέγεθός του, αυτός ο φακός διαθέτει το σύστημα απόσβεσης κραδασμών (VR) της Nikon για καθαρές, χωρίς θάμπωμα φωτογραφίες, είτε τραβάτε ένα ευρυγώνιο ομαδικό πορτραίτο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είτε κάνετε zoom για να αποτυπώσετε μακρινά θέματα. Η τεχνολογία VR της Nikon, σχεδιασμένη ώστε να επιτρέπει πιο σταθερή λήψη χωρίς τρίποδο, σάς επιτρέπει να φωτογραφίζετε με ταχύτητες έως και τέσσερα στοπ μικρότερες, χωρίς το θάμπωμα της εικόνας που προκαλείται από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής. Η λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού συχνά σημαίνει ότι η φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιεί πιο αργή ταχύτητα κλείστρου. Ωστόσο, με την τεχνολογία VR, μπορείτε να απολαύσετε ευκρινείς εικόνες, χωρίς να χρησιμοποιήσετε τρίποδο ή φλας. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε πιο ευκρινείς φωτογραφίες όταν κάνετε zoom για να αποτυπώσετε μακρινά θέματα ή όταν κάνετε εξαιρετικά κοντινές λήψεις.

    Σχεδίαση για ψηφιακή φωτογράφιση

    AF-S DX NIKKOR 18–55mm

    Ο φακός AF-S NIKKOR 18–55mm VR II έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτητικές ανάγκες της ψηφιακής φωτογραφίας παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε λήψη. Η οπτική σχεδίαση διαθέτει 11 στοιχεία σε οκτώ ομάδες, ενώ ένα στοιχείο ασφαιρικού φακού ελαχιστοποιεί τη σφαιρική εκτροπή και άλλες μορφές παραμόρφωσης, διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή ανάλυση και αντίθεση. Η τεχνολογία αθόρυβου μοτέρ (SWM – Silent Wave Motor) της Nikon προσφέρει αθόρυβη, γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση, ένα ιδιαίτερα σημαντικό πλεονέκτημα κατά τη λήψη video.

    Εξαιρετική ευκολία μεταφοράς

    Ένας φακός για «μεταφορά οπουδήποτε», με σώμα που ζυγίζει μόλις 195 g, ώστε να μην σας είναι βάρος. Ο φακός έχει μήκος μόλις 76 mm όταν επεκταθεί για χρήση, ενώ διαθέτει μηχανισμό συμπτυσσόμενου φακού που τον περιορίζει σε μόλις 59,5 mm όταν είναι σε σύμπτυξη. Compact, ελαφρύς και ευέλικτος είναι ο ιδανικός φακός γενικής χρήσης για νέους φωτογράφους D-SLR.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles