17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To αφιέρωμα του show «60 minutes» του CBS αποκαλύπτει όλα τα «μυστικά» της Apple (vid)!

    Η εκπομπή “60 minutes” του CBS και ο Charlie Rose “ρίχνουν” τους τοίχους από χώρους της Apple που δεν έχετε ξαναδεί, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων το “μυστικό” δωμάτιο σχεδιασμού του Jony Ive, το πόσο έχει προχωρήσει η ανοικοδόμηση των εντυπωσιακών νέων HQ σε σχήμα “διαστημόπλοιου” της εταιρείας, πώς ετοιμάζεται να αλλάξει τα καταστήματά της και όχι μόνο.

    60-minutes2

    Ο Tim Cook, ο Jony Ive, η Angela Ahrendts και άλλα κορυφαία στελέχη της Apple σε ένα αποκαλυπτικό τηλεοπτικό αφιέρωμα που έχει απ’ όλα.

    apple7

    Prototype iPhones και Apple Watch, την πληροφορία ότι… 800 άτομα εργάζονται μόνο πάνω στην κάμερα των iPhone, την απάντηση του Cook στο αν η Apple θα ασχοληθεί με το χώρο του αυτοκινήτου, το τι πιστεύει για τη γραμμή παραγωγής στην Κίνα και τα προβλήματα με τους εργαζομένους που έχουν προκύψει στο παρελθόν και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για το μέλλον της Apple, “που είναι ακόμη η εταιρεία του Steve Jobs” ο οποίος, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Cook, είναι ένα άτομο “σαν τον οποίο δεν έχει συναντήσει κανέναν στον κόσμο”.

    60-minutes

    Δείτε το video από το αφιέρωμα του 60 Minutes στην Apple εδώ μαζί με την απομαγνητοφώνηση των δηλώσεων των στελεχών της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles