17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αυξάνονται οι μνηστήρες για το TikTok! Και η Walmart στο παιχνίδι!

    Βρισκόμαστε στα τέλη Αυγούστου και όπως έχει διαμηνύσει ο πρόεδρος Trump, εάν το TikTok (που ανήκει στην κινεζική ByteDance) δεν βρει αγοραστή «αμερικανικών συμφερόντων» μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, τότε (για λόγους ασφαλείας) θα πρέπει να πάψει τη λειτουργία της στην τεράστια αμερικανική αγορά. Μέχρι στιγμής, το πιο τρανταχτό όνομα που έχει ακουστεί για την εξαγορά του TikTok είναι η Microsoft, όμως υπάρχουν και άλλοι «μνηστήρες» όπως είναι η Oracle και το Twitter.

    Τώρα και η Walmart (η εταιρεία στην οποία ανήκει η ομώνυμη πολυ γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ με παρουσία από άκρη σε άκρη στις Η.Π.Α) θέλει και αυτή με τη σειρά της να διεκδικήσει μερίδιο από την κότα με τα «χρυσά αυγά» που αποτελεί το TikTok. Ωστόσο, δεν θα είναι μόνη της, καθώς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των υπευθύνων της, η Walmart πρόκειται αν συνταχθεί με τη Microsoft, έτσι ώστε να γίνει ακόμη πιο εύκολο το έργο της δεύτερης στην προσπάθεια εξαγοράς του TikTok! Είναι άγνωστο βέβαια σε αυτή τη φάση το τι χρειάζεται το Walmart μια social media πλατφόρμα όπως το TikTok, παρόλα αυτά είναι μια κίνηση που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Υπομονή η 15η Σεπτεμβρίου δεν αργεί και πολύ για να δούμε εάν το TikTok τελικά θα περάσει σε αμερικανικά χέρια ή εάν θα παύσει τη λειτουργία του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles