19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αυξάνονται οι ρυθμοί υλοποίησης των εργασιών εγκατάστασης του δικτύου Fiber της Cyta

    CYTA FIBER

    Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες εγκατάστασης του δικτύου οπτικών ινών της Cyta. Ο συνολικός αριθμός των υποστατικών με διαθεσιμότητα δίκτυού Fiber ξεπέρασε ήδη τις 10.000, ενώ, μέχρι το τέλος του 2019 αναμένεται να ξεπεράσει τις 25.000 σπίτια και επιχειρήσεις. Ο στόχος για  σταδιακή διαθεσιμότητα του δικτύου σε 200.000 υποστατικά σε όλη την Κύπρο γίνεται πλέον πιο ορατός, με το 60% του έργου να ολοκληρώνεται μέσα σε τέσσερα χρόνια. 

    Το δίκτυο Fiber προσφέρει σε οικιακούς και επιχειρηματικούς χρήστες υπέρ-υψηλές ταχύτητες που φτάνουν το 1 Gigabit (1 Gbps), ή ακόμα μεγαλύτερες όπου απαιτείται, επιτρέποντάς  τους γρήγορη και απρόσκοπτη πρόσβαση σε πρωτοποριακές υπηρεσίες Νέας Γενιάς, διευκολύνοντας, ταυτόχρονα, την πρόοδο του ψηφιακού μετασχηματισμού στον τόπο μας. 

    Συγκεκριμένα, μέσω του δικτύου Fiber οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν από το σπίτι τους αναβαθμισμένη εμπειρία streaminggamingvideo chatting και sharing, καθώς και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φωνής και εικόνας. Στην επιχείρηση, η αποδοτικότητα αναβαθμίζεται ουσιαστικά, ενώ ο απαιτούμενος χρόνος για τη διεκπεραίωση των εργασιών και τη μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων μειώνεται σημαντικά. Μέσω του δικτύου Fiber παρέχεται, επίσης, γρήγορη πρόσβαση στις πιο σύγχρονες επιχειρηματικές εφαρμογές, όπως είναι το Cloud, το Office365, το Internet of Things, και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για επικοινωνία εξ αποστάσεως, όπως πχ τηλεδιάσκεψη, Τηλεϊατρική κ.ά. 

    Η σύνδεση στο δίκτυο Fiber διατίθεται με τα προϊόντα Internet Home και Internet Business της Cyta, στην μηνιαία συνδρομή που ισχύει και τώρα για τις συνδέσεις μέσω του υφιστάμενου δικτύου. Επιπρόσθετα, αυτή την περίοδο, ισχύει ειδική προσφορά για δωρεάν μεταφορά της υφιστάμενης σύνδεσης στο δίκτυο Fiber, καθώς και δωρεάν αναβάθμιση στην επόμενη ψηλότερη ταχύτητα για περίοδο έξι μηνών, με 12μηνη δέσμευση. 

    Το κοινό, που με βάση τον προγραμματισμό εγκατάστασης του δικτύου αποκτά τη δυνατότητα να συνδεθεί με το δίκτυο Fiber, ενημερώνεται σχετικά από τη Cyta. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να  ενημερωθούν για την επικείμενη άφιξη του δικτύου στη γειτονιά τους, αλλά και να υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος για μελλοντική σύνδεση, καταχωρώντας την ταχυδρομική τους διεύθυνση στην ιστοσελίδαwww.cyta.com.cy/checkfiberavailability.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles