18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αυξάνονται οι τιμές του App Store

    Η Apple πριν από μερικές ημέρες έστειλε ένα email στους developers στο οποίο τους ανακοίνωνε ότι οι τιμές των εφαρμογών του App Store θα αυξηθούν σε Δανία, Μεξικό και γενικά σε περιοχές οι οποίες χρησιμοποιούν ως νόμισμα το ευρώ. Οι κύριοι λόγοι μιας τέτοιες εξέλιξης είναι οι αλλαγές στην ισοτιμία. Ας παρακολουθήσουμε χαρακτηριστικά ένα απόσπασμα:

    euroappstorepricing-800x548

    «Λόγω των πρόσφατων αλλαγών στις συναλλαγματικές ισοτιμίες, οι τιμές των εφαρμογών και των αγορών εντός εφαρμογών (εξαιρουμένων των συνδρομών αυτόματης ανανέωσης) θα αυξηθούν σε Δανία και Μεξικό και σε όλες εκείνες τις περιοχές στις οποίες χρησιμοποιείται το ευρώ. Μπορείς να αλλάξεις τις τιμές των συνδρομών στου στο iTunes Connect, ενώ υπάρχει και η επιλογή να διατηρηθούν οι τιμές για τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές».

    Η γαλλική ιστοσελίδα iPhoneAddict δημοσίευσε μάλιστα και μια λίστα με την νέα τιμολογιακή πολιτική σε Αυστρία, Βουλγαρία, Εσθονία, Γαλλία και Σλοβακία. Σε αυτές τις χώρες, οι τιμές θα ξεκινούν από τα 1.09 ευρώ (σε σχέση με τα 0.99), ενώ σχετικές αυξήσεις θα υπάρξουν και σε όλες τις άλλες χώρες οι οποίες επηρεάζονται. Επιπλέον, για τους χρήστες στην Ταϊβάν, θα επιβάλλεται και φόρος προστιθέμενης αξίας 5%.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles