21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Αυξημένο ενδιαφέρον επέδειξαν οι Kύπριοι για τα Προγράμματα Κατάρτισης ψηφιακών δεξιοτήτων

    untitled

    Αυξημένο ενδιαφέρον επέδειξε το κοινό για συμμετοχή στα Προγράμματα Κατάρτισης για εκμάθηση ψηφιακών δεξιοτήτων, με έμφαση στη χρήση του διαδικτύου και των βασικών εφαρμογών του που διοργανώνουν το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (ΤΗΕ) και εντάσσονται στο πλαίσιο της εκστρατείας «Συνδέσου ψηφιακά! Εύκολα και απλά» του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

    Συγκεκριμένα, οι προκαθορισμένες θέσεις συμμετοχής τόσο για τα Εργαστήρια διάρκειας 4 ωρών για την εκμάθηση των συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με έμφαση στη Διαδικτυακή Πύλη Αριάδνη, το TaxisNet, και το Διαδικτυακό Σύστημα Πληρωμής Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων, όσο και οι θέσεις για τα Προγράμματα Κατάρτισης διάρκειας 24 ωρών για την εκμάθηση η βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων, με έμφαση στη χρήση του διαδικτύου και των βασικών εφαρμογών του έχουν σχεδόν συμπληρωθεί.

    Σημειώνεται ότι όλα τα εργαστήρια και τα προγράμματα κατάρτισης προσφέρονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις και απευθύνονται τόσο σε στελέχη επιχειρήσεων όσο και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Σημειώνεται επίσης ότι σε όλους τους συμμετέχοντες παραχωρείται το ανάλογο πιστοποιητικό συμμετοχής. Τέλος, να σημειωθεί ότι για τις θέσεις που έχουν απομείνει οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα εργαστήρια και προγράμματα κατάρτισης τηλεφωνώντας στο 22 806122 ή μέσω της ιστοσελίδας www.kepa.gov.cy/mathisi/eskills.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles