24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αύξηση στις πωλήσεις των Apple iPad που ξεπέρασε το 15%!

    Η αγορά των tablets είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι δεν διάγει και τις “καλύτερες” μέρες της, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε πτώση. Ωστόσο, αυτή η εμπορική καθίζηση δε φαίνεται να επηρεάζει και τόσο την Apple, καθώς οι πωλήσεις των iPad όχι μόνο δεν σημειώνουν πτώση, αλλά αντίθετα γνώρισαν αύξηση σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά.

    ipad Pro 1

    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία με έδρα το Cupertino, για το Γ’ τρίμηνο του 2017, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 15% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι. Ποσοτικά αυτό μεταφράζεται σε 11. 4 εκατομμύρια iPad, με τα συνολικά έσοδα από τις παραπάνω πωλήσεις να ανέρχονται στα 5 δισεκατομμύρια. Για την ίδια χρονική περίοδο πέρσι οι πωλήσεις των iPad δεν είχαν καν αγγίξει τα 10 εκατομμύρια, ενώ μάλιστα η Apple κατάφερε να διαψεύσει του αναλυτές οι οποίοι τοποθετούσαν τις πωλήσεις των iPad περίπου στα 7 με 9.8 εκατομμύρια units. Με βάση τα παραπάνω καθίσταται σαφές ότι η Apple δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τις τάσεις της αγοράς που επικρατούν, τραβώντας τον δικό της δρόμο. Με την εισαγωγή νέων μοντέλων στην αγορά (με την παρουσίαση νέων iPad Pro ή ενός πιο οικονομικού  μοντέλου), δεν αποκλείεται η καλή πορεία των συσκευών της Apple να συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles