16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτά τα τέσσερα fitness bands & smartwatches που βρήκαμε στο kaizershop.gr αποτελούν ιδανικά χριστουγεννιάτικα δώρα

    Στο kaizershop.gr, έναν από τους κλασικούς αγαπημένους προορισμούς για τα smartphones και τα gadgets που θέλετε να ανανεώσουν την καθημερινότητά σας, βρήκαμε τέσσερα άκρως οικονομικά και χρήσιμα fitness bands & smartwatches, τα οποία αποτελούν ιδανικά χριστουγεννιάτικά δώρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

    Xiaomi Mi Band 3

    mi_band_3_banner

    Ο διάδοχος του smartband που τα ξεκίνησε όλα! Αδιάβροχο σε βάθος 50m, με διάρκεια μπαταρίας έως 20 ημέρες, αποτελεί ιδανική επιλογή δώρου για όλη την οικογένεια και τους φίλους σας.

    s3_frontier_banners

    Για ανθρώπους έτοιμους για περιπέτεια. Tο καλύτερο smartwatch για εξόρμηση, συμβατό με iOS και Android και με ανθεκτικότητα στο νερό και τη σκόνη.

    huawei_color_band_2_banner

    Η νεότερη προσθήκη της Huawei στην κατηγορία των smartband, με οθόνη OLED, για άψογα χρώματα, και ιδιαίτερη ανθεκτικότητα στο νερό!

    amazfit_bip_banner

    Για τους “αθλητές” και όχι μόνο. Το τέλειο δώρο για την παρακαλούθηση της φυσικής σας κατάστασης και λήψη των ειδοποιήσεών σας από το κινητό σας. Έχει μπαταρία με διάρκεια έως και 45 ημέρες με μία φόρτιση, ενώ είναι διαθέσιμο σε τέσσερα διαφορετικά, ιδιαίτερα χρώματα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles