12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτές είναι οι εκπτώσεις Νοεμβρίου στα καταστήματα WIND

    Η WIND καλωσορίζει τις εκπτώσεις Νοεμβρίου στα καταστήματα της σε όλη την Ελλάδα, με μοναδικές προσφορές σε επιλεγμένα 4G Smartphones,  Tablets και αξεσουάρ.

    image001

    Όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα WIND μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου μπορούν να επιλέξουν από μια ευρεία γκάμα σε 4G smartphones & tablets με έκπτωση έως και 50% και σε τιμές που ξεκινούν από 79€ χωρίς προϋπόθεση συμβολαίου. Επίσης μπορούν να επωφεληθούν από μοναδικές τιμές σε αξεσουάρ, σε πακέτα κινητής, σταθερής και internet.  Ενδεικτικά τα καταστήματα WIND διαθέτουν:

    • Smartphone MLS Easy Series στα 99€
    • Smartphone Huawei Honor 8 στα 199€
    • Smartphone Samsung Galaxy S8 και S8 Plus στα 699€ και 799€
    • Tablet LENOVO TAB 2 A10 30L 4G 2GB στα 149,90€

    Με τις παραπάνω και πολλές άλλες  προσφορές 4G κινητών συσκευών αλλά και το νέο 4G δίκτυο της WIND, μπορούν όλοι να απολαμβάνουν απρόσκοπτα πρόσβαση στα βίντεο του YouTube, να ποστάρουν άμεσα φωτογραφίες στο Facebook, να μοιράζονται μοναδικές στιγμές στο Instagram ,το Snapchat και το Twitter με εξαιρετικές ταχύτητες.

    Η WIND, συνεργάτης  του Προγράμματος yellow, την συγκεκριμένη περίοδο, επιβραβεύει με είκοσι φορές περισσότερα yellows* όσους κάνουν τις αγορές τους με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα yellow!

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND ή το site της εταιρείας στο www.wind.gr .

    * 20 yellows για κάθε 1€ αγορών

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles