18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτές είναι οι νέες κινηματογραφικές ταινίες της εβδομάδας 17-24/09:

    Έφτασε άλλη μία κινηματογραφική βδομάδα, αισίως. Οι φόβοι ότι θα ξανακλείσουν οι κινηματογράφοι όσο ανεβαίνουν τα κρούσματα κορωνοϊού στην χώρα μας, μεγαλώνουν ενώ ταυτόχρονα πρόκειται και για την τελευταία εβδομάδα λειτουργίας των θερινών σινεμά. Ας απολαύσουμε τις νέες πρεμιέρες και τις επανακυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας, όσο μπορούμε ακόμη να απολαύσουμε την εμπειρία του κινηματογράφου.

    Greenland – Το τελευταίο καταφύγιο

    Λογικά η πληθωρική δράση που υπόσχεται το «Greenland: Το τελευταίο καταφύγιο» με τον Τζέραρντ Μπάτλερ να τρέχει να σώσει την οικογένεια του από το ενδεχόμενο της ολοκληρωτικής καταστροφής που προκαλεί η εμφάνιση ενός πελώριου κομήτη, έχει τον πρώτο λόγο.

    Οι ζωές που δεν έζησα

    Εκτός κι αν η συγκίνηση – φτιαχτή ή όχι δεν έχει και τόση σημασία για την Σάλι Πότερ- που υπόσχεται το «Οι ζωές που δεν έζησα» με τους Χαβιέ Μπαρδέμ στο ρόλο του πατέρα που πάσχει από άνοια και Ελ Φάνινγκ (η θυγατέρα του που τον φροντίζει) καταφέρει να πείσει τους πιο ευαίσθητους των θεατών να την προτιμήσουν.

    Ο ακαταμάχητος

    Το γέλιο που η υπόσχεται η πολιτική σάτιρα «Ο ακαταμάχητος» του Τζον Στιούαρτ με τον Στιβ Καρέλ στο ρόλο ενός συμβούλου επικοινωνίας των Δημοκρατικών δεν είναι ποτέ απλόχερο και αβίαστο.

    Scooby – Doo

    Οι άλλες δύο ταινίες «Scooby- Doo» και «Οι άγνωστοι Αθηναίοι», έχουν για πρωταγωνιστές κάποια τετράποδα. Σχεδιασμένα στον Η/Υ στην πρώτη περίπτωση, αυθεντικά και ολοζώντανα στη δεύτερη.

    Διαβάστε περισσότερα για την ταινία Scooby-Doo εδώ

    Οι άγνωστοι Αθηναίοι

    Το ντοκιμαντέρ της Αγγελικής Αντωνίου είναι από πολλές απόψεις η ταινία της εβδομάδας χάρη στην τρυφερότητα αλλά και την χιουμοριστική διάθεση με την οποία ντύνει η σκηνοθέτιδα την καθημερινότητα της ζωής των απολαυστικών πρωταγωνιστών της. Ο Σωκράτης, η Ήρα ή Φωτούλα, ο μουσικόφιλος Μάρκος και ο τρομερός Σοφοκλής είναι κάποιοι από τους συμπαθείς αλητάμπουρες που κόβουν βόλτες στο κέντρο της Αθήνας προσφέροντας καταπληκτικά στιγμιότυπα στους περαστικούς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles