18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτές είναι οι ταινίες της εβδομάδας 9/7/2020 – 15/7/2020: Πάμε σινεμά να τις απολαύσουμε!

    Καλά κινείται το καλοκαίρι μας παρά την πανδημία, καθώς αυτήν την εβδομάδα έχουμε πέντε πρεμιέρες που αξίζουν την προσοχή σας καθώς και ένα παιδικό animation για τους μικρούς μας φίλους. Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες (ανοιχτές και κλειστές) την εβδομάδα 9/7/2020 – 15/7/2020. Ας δούμε ποιες είναι και.. φύγαμε για σινεμά: 

    Ταινίες της Εβδομάδας 9/7 – 15/7:

    «Made In Italy»

    Σκηνοθεσία: Τζέιμς Ντ’ Άρσι / Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Μάικλ Ρίτσαρντσον, Βαλέρια Μπιλέλο, Λίντσεϊ Ντάνκαν

    Πιεσμένος από την επικείμενη απώλεια της γκαλερί που για καιρό διοικούσε ενόψει ενός πικρού, πρώιμου διαζυγίου, ο 30άρης Τζακ αποφασίζει να την αγοράσει από την πρώην σύζυγό του πείθοντας τον αποξενωμένο πατέρα του Ρόμπερτ, αναγνωρισμένο ζωγράφο που έχει αποτραβηχτεί από το προσκήνιο, να πουλήσουν την οικογενειακή εξοχική κατοικία στην Τοσκάνη. Εκεί όμως διαπιστώνει ότι το ειδυλλιακό παλάτσο είναι ρημαγμένο εσωτερικά, όπως προβληματική με ανεπούλωτες πληγές, είναι και η σχέση γιου και πατέρα από τότε που ο Τζακ έχασε στα 7 του χρόνια σε τραγικό αυτοκινητικό ατύχημα τη μητέρα του.

    Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

    «Wild Rose»

    Σκηνοθεσία: Τομ Χάρπερ / Παίζουν: Τζέσι Μπάκλεϊ, Σόφι Οκονέντο, Τζούλι Γουόλτερς

    Έχοντας μόλις αποφυλακιστεί μετά από ένα χρόνο φυλακής, η ατίθαση Ρόουζ-Λιν Χάρλαν επιστρέφει στο σπίτι της στη Γλασκόβη και τα δύο μικρά παιδιά της που μένουν με τη μητέρα της αποφασισμένη να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της: να γίνει τραγουδίστρια της κάντρι στο Νάσβιλ του Τενεσί. Τα πράγματα όμως δεν είναι ρόδινα για την ανειδίκευτη Ρόουζ που απρόθυμα θα δεχτεί να δουλέψει ως καθαρίστρια στην έπαυλη εύπορης Βρετανίδας η οποία και θα τη σπρώξει να κάνει τα πρώτα βήματα για την πραγμάτωση του στόχου της.

    Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

    «Ένα γιατρό παρακαλώ!» / «The Good Doctor» (Docteur?)

    Σκηνοθεσία: Τριστάν Σεγκουέλα/ Παίζουν: Μισέλ Μπλαν, Χακίμ Τζεμίλι, Σολέν Ριγκότ, Φρανκ Γκασταμπίντ

    Ο Σερζ, μουντρούχος, βαριεστημένος και ασυνεπής γιατρός, αναγκάζεται να δουλέψει την παραμονή των Χριστουγέννων φέρνοντας εις πέρας μια…επική εφημερία και μια σειρά κατ’ οίκον επισκέψεων μετά από την τυχαία γνωριμία του με τον ντελιβερά Μαλέκ, πάνω στον οποίο θα πέσει τυχαία και μετά από ατύχημα, θα υποχρεώσει να δουλέψει μαζί του βάζοντάς τον να κάνεις επισκέψεις στη θέση του.

    Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

    «Το κόλπο του αιώνα»/ «The Heist Of The Century»

    Σκηνοθεσία: Αριέλ Γουϊνογκράδ/ Παίζουν: Γκιγιέρμο Φρανσέγια, Ντιέγο Περέτι, Χουάν Αλάρι, Πάμπλο Ράγκο

    Ένας μικροαπατεώνας προσεγγίζει έμπειρο επαγγελματία ληστή προκειμένου να φέρουν εις πέρας μια μεγάλη ληστεία σε υποκατάστημα της Banco Rio με απώτερο στόχο τα εκατομμύρια δολάρια και τα κοσμήματα στις θυρίδες του θησαυροφυλακίου.

    Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

    «Όνειρα στην Καλιφόρνια» / «The High Note»

    Σκηνοθεσία: Νίσα Γκανάτρα / Παίζουν: Ντακότα Τζόνσον, Τρέισι Έλις Ρος, Αϊς Κιουμπ, Μπιλ Πούλμαν, Τζουν Νταιάν Ράφαελ, Εντι Ιζαρντ

    Η Μάγκι, προσωπική βοηθός της σούπερ σταρ της ποπ Γκρέις Ντέιβις, αρπάζει την πρώτη ευκαιρία που της δίνεται για να γίνει μουσική παραγωγός κόντρα στην υποτιμητική συμπεριφορά των γύρω της, ενώ το ειδύλλιό της με έναν ανερχόμενο μουσικό θα μπερδέψει περαιτέρω τα πράγματα.

    Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

    «Ο πειρατής Μαυροδόντης και το μαγικό διαμάντι» / «Captain Sabertooth and the Magic Diamond»

    Σκηνοθεσία: Μαρίτ Μουμ Ον, Ράσμους Σίβερτσεν

    Σε μια σκοτεινή της ζούγκλας της Καραϊβικής, ο Μάρκο, αλητάκι του δρόμου, αρπάζει το Μαγικό Διαμάντι από τον πρίγκιπα της ζούγκλας και την κακιά βασίλισσα, το οποίο, σύμφωνα με το θρύλο, εκπληρώνει τις ευχές του κατόχου του. Ο Πειρατής Μαυροδόντης το αναζητά για να το κάνει δικό του, αλλά μπερδεύει τον πραγματικό κλέφτη με τον ανυποψίαστο Πίνκι, που παίρνει με το ζόρι στο πλοίο του κάνοντας την πιστή φίλη του Βερόνικα να τον ακολουθήσει.

    Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

    Ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας: 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles