22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αυτές ήταν οι πρώτες επιλογές του Tarantino για το καστ του Pulp Fiction

    Πολλές ταινίες άλλαξαν την τελευταία στιγμή καστ, για καλό ή για κακό. Μπορείτε να φανταστείτε κλασικά φιλμ με άλλους πρωταγωνιστές; Για παράδειγμα ο Γκάνταλφ στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ήταν ένας ρόλος που αρχικά προοριζόταν για τον Sean Connery για να αναφέρουμε μία από τις εκατοντάδες περιπτώσεις. Μία άλλη είναι και το περιβόητο Pulp Fiction του Quentin Tarantino που κανονικά θα έπρεπε να είχε εντελώς διαφορετικό καστ απ’ αυτό που είδαμε στη μεγάλη οθόνη το 1993. Χωρίς Uma Thurman, χωρίς Bruce Willis.

    pulp-fiction-001

    Τα κινηματογραφικά αρχεία έφεραν στην επιφάνεια τα αρχικά πλάνα που είχε ο Tarantino για το φιλμ. Στην παρακάτω λίστα μπορεί να δει κανείς πως ανάμεσα στις αρχικές επιλογές του ήταν οι Tim Roth και Amanda Plummer. Είναι γνωστό πως o John Travolta ήταν εφεδρία πίσω από τον Michael Madsen (ο ρόλος είχε γραφτεί επάνω του) ο οποίος όμως την τελευταία στιγμή προτίμησε άλλο φιλμ και έτσι άνοιξε τον δρόμο στον Travolta για το μεγάλο comeback. Διαβάζοντας τη λίστα βλέπει κανείς πως ο Tarantino είχε επίσης κατά νου και τα ονόματα των Denzel Washington και Michael Keaton!
    Άλλες “πρώτες”επιλογές που δεν γνωρίζαμε είναι εκείνη του John Cusack στο ρόλο του έμπορου ναρκωτικών Lance που τελικά έπαιξε ο Eric Stolz, ενώ στα υπόψη ήταν και ο Nicolas Cage! Φαντάζεστε το Pulp Fiction με τον Nicolas Cage;!

    cast-list-pulp-fiction-embed

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles