23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Αυτές τις γιορτές φτιάξε το προσωπικό σου σινεμά και απόλαυσε τις αγαπημένες σου Χριστουγεννιάτικες ταινίες

    Ως γνωστόν, τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή, κάτι που σημαίνει ότι αυτή την περίοδο περνάμε πολλές ώρες στο σπίτι, μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κάτι άλλο που χαρακτηρίζει αυτή την εποχή, είναι ότι αλλάζουν οι συνήθειες μας λίγο, και γίνονται πιο εορταστικές. Για να μπούμε λοιπόν στο Christmas mood, ένας καλός τρόπος είναι να βάλουμε τις Χριστουγεννιάτικες ταινίες στο πρόγραμμα μας, αντί για τα συνηθισμένα genres που βλέπουμε όλες τις άλλες μέρες. Όπως καταλαβαίνετε, για να φτιάξετε την ιδανική ατμόσφαιρα θα χρειαστείτε και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Στη γκάμα του Public υπάρχουν πολλές επιλογές για να βρείτε κάτι που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Εμείς επιλέξαμε κάποιες από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές συσκευές, τις οποίες σας παρουσιάζουμε και προτείνουμε.

    Τηλεόραση LG QNED 65″ 8K 65QNED966

    Η αρχή και το κύριο τμήμα μίας home cinema εμπειρίας είναι μία καλή τηλεόραση. Κατά προτίμηση μία έξυπνη τηλεόραση, προικισμένη με όλες τις τεχνολογίες νέας γενιάς. Η LG, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές panel στην αγορά αυτή τη στιγμή, έχει στη γκάμα της ένα μοντέλο που αποτελεί αντικείμενο πόθου για κάθε σινεφίλ, αλλά και gamer. Είναι μία smart TV 65 ιντσών με ανάλυση 8K (7680 x 4320) και τεχνολογία οθόνης QNED mini LED, η οποία της επιτρέπει να απεικονίζει ζωντανά χρώματα και βαθύ μαύρο, χωρίς συμβιβασμούς. Στην καρδιά της βρίσκεται ο A.I. επεξεργαστής A9 της LG, και το software της στηρίζεται στο έξυπνο λειτουργικό σύστημα webOS. Είναι φυσικά συμβατή με το πρότυπο HDR 10 Pro για πραγματικά δυναμικό φωτισμό, ενώ οι τεχνολογίες Dolby Vision IQ και Dolby Atmos, εγγυώνται κορυφαία ποιότητα εικόνας από κάθε πηγή και σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Αν θέλετε να δείτε ταινίες με τον καλύτερο τρόπο, ενεργοποιήστε το Filmmaker Mode, ενώ όταν παίζετε videogames, το Game Optimizer ρυθμίζει την τηλεόραση για τη βέλτιστη interactive εμπειρία. Επιπλέον είναι εξοπλισμένη με το ThinQ, τον έξυπνο ψηφιακό βοηθό της LG.

    Soundbar HW-Q950A 11.1.4 με Subwoofer

    Ο ήχος είναι το έτερον ήμισυ που συμπληρώνει την εμπειρία του home cinema. Το ηχητικό κομμάτι μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ μίας immersive κινηματογραφικής εμπειρίας στο σπίτι σας, από μία απλή θέαση ταινίας στο σαλόνι σας. Γι’ αυτό το συγκεκριμένο ηχοσύστημα της Samsung είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει ακουστική απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς. Περιλαμβάνει μία soundbar, ένα subwoofer, και δύο περιφερειακά ηχεία. Προσφέρει ήχο 11.1.4 καναλιών, με τη δυνατότητα να συνδέσετε και άλλα ηχεία, ώστε να δημιουργήσετε μία μικρή κινηματογραφική αίθουσα μέσα στο σαλόνι σας. Είναι συμβατό με τα πρότυπα Dolby Atmos και DTS-X για απαράμιλλη ποιότητα ήχου, είτε από ψηφιακό περιεχόμενο, είτε από υψηλής ευκρίνειας BluRay. Διαθέτει preset ρυθμίσεις για όταν παίζετε videogames, αλλά και ασύρματη σύνδεση με το κινητό σας, για αναπαραγωγή ήχου απ’ευθείας από εκεί, ειδικά αν έχετε συνδρομή σε κάποια υπηρεσία με lossless ποιότητα μουσικής. Συνοδεύεται από ένα universal τηλεχειριστήριο της Samsung, ώστε να χειρίζεστε με αυτό όλες τις home entertainment συσκευές της εταιρείας.

    Ariete Popcorn Popper Party Time 78435 2954

    Αφού λοιπόν στήσετε το home entertainment σύστημα σας, και είστε έτοιμοι να δείτε την ταινία σας, υπάρχει ένα ακόμα βήμα που πρέπει να κάνετε πρώτα, για βιώσετε ολοκληρωμένη τη home cinema εμπειρία σε όλο της το μεγαλείο. Αυτό δεν είναι άλλο από το popcorn, το οποίο όμως πρέπει να έχει και αυτό premium αίσθηση, και όχι να το τρώτε από προσυσκευασμένο σακουλάκι. Θα χρειαστείτε λοιπόν και μία μηχανή popcorn για παρασκευή του πολυαγαπημένου σνακ, κάτι που πλέον δεν είναι εξεζητημένο, αφού συσκευές όπως αυτή της Ariete, έχουν μικρό μέγεθος και οικονομική τιμή. Η συγκεκριμένη που σας προτείνουμε μάλιστα, έχει ελκυστική ρετρό σχεδίαση, που θυμίζει jukebox της δεκαετίας του ’60 σε κάποιο αμερικάνικο diner. Έχει ισχύ 1100 watts και διαστάσεις μόλις 32×18 εκατοστά για να την τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας. Απλώς προσθέτετε τα υλικά και ο ζεστός αέρας που παράγει, αναλαμβάνει να σας παραδώσει ζεστό και απολαυστικό popcorn.

    Με όλα αυτά, ή με τις πάμπολλες εναλλακτικές επιλογές που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά και στα φυσικά καταστήματα του Public, μπορείτε να συνθέσετε την ιδανική home cinema εμπειρία που σας ταιριάζει, ώστε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας Χριστουγεννιάτικες ταινίες, μαζί με τους καλεσμένους συγγενείς και φίλους σας.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles