19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή είναι η γυναίκα που αιματοκύλησε τα κεντρικά γραφεία του Youtube

    Η Nasim Aghdam, 39 ετών, που ζούσε στη Νότια Καλιφόρνια, ήταν η γυναίκα που άνοιξε πυρ εναντίον τριών ατόμων και κατόπιν αυτοκτόνησε στην επίθεση πριν λίγες ώρες στα κεντρικά γραφεία του Youtube.

    Nasim Aghdam

    Χωρίς το κίνητρό της να έχει γίνει ακόμη γνωστό, οι πληροφορίες θέλουν την κοπέλα οργισμένη καθώς πίστευε ότι το Youtube πραγματοποιεί διακρίσεις εις βάρος των videos της, με αποτέλεσμα να χάνει views και φυσικά χρήματα. Κάποιες άλλες αναφορές όμως κάνουν λόγο για προσωπικές διαφορές.

    Η ακτιβίστρια, με καταγωγή από το Ιράν, εξέφραζε συχνά τη δυσαρέσκειά της απέναντι στο Youtube, λέγοντας πως είχε μπλοκάρει τη δραστηριότητά της. Η ίδια είχε δημοσιεύσει αρκετές καμπάνιες σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων, αλλά και την υγιεινή, χορτοφαγική διατροφή.

    Nasim Aghdam2

    Στα κεντρικά γραφεία του Youtube στο San Bruno επικράτησε χάος την ώρα της επίθεσης. Η γυναίκα εισέβαλε στις εγκαταστάσεις την ώρα του lunch break και άρχισε να πυροβολεί, με κάποιους να αναφέρουν πως είχε στόχο “ένα συγκεκριμένο άτομο”.

    Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνδρας 36 ετών που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς και δύο γυναίκες, μία 32χρονη που βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και μία 27χρονη που βρίσκεται εκτός κινδύνου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles