15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτή είναι η νέα Batwoman – Η Javicia Leslie έγινε cast στην θέση της Ruby Rose

    H Javicia Leslie είναι η νέα Batwoman! Μετά την αποχώρηση της Ruby Rose από τον ομώνυμο ρόλο της Batwoman (διαβάστε περισσότερα για αυτό εδώ), υπήρξε θρίλερ εικασιών για το τι θα γίνει με την σειρά. Καθώς η σειρά του CW δεν είναι και η πιο πετυχημένη εμπορικά, με χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και κακές κριτικές, υπήρχε και φόβος να ακυρωθεί η σειρά εντελώς.

    Σύντομα, έγινε γνωστό ότι τα ηνία της σειράς θα λάβει άλλη ηθοποιός, η οποία δεν θα αναλάβει τον ρόλο της Kate Kane ως Batwoman, η οποία θα «εξαφανιστεί» σεναριακά. Η νέα Batwoman, της οποίας τον ρόλο θα αναλάβει η Javicia Leslie, θα λέγεται Ryan Wilder. Το συμβόλαιο της Leslie είναι για 2 σεζόν. Έτσι, η Batwoman θα επιστρέψει και για 2η σεζόν, ελπίζουμε πιο δυναμικά από ότι η πρώτη.

    H ίδια η Ruby Rose δήλωσε για τον ερχομό της Javicia Leslie στην σειρά: «Αυτό είναι υπέροχο. Χαίρομαι πολύ που ο ρόλος της Batwoman θα παιχτεί από μία δυναμική μαύρη γυναίκα». 

    Πως θα είναι ο χαρακτήρας της Ryan Wilder – Η νέα Batwoman που θα υποδυθεί η Javicia Leslie

    Σύμφωνα με τους παραγωγούς της σειράς, η Ryan Wilder που θα φορέσει την κάπα της Batwoman στην 2η σεζόν θα είναι: «Συμπαθητική, λίγο αδέξια και αφελής και ατίθαση. Δεν έχει καμία σχέση με την Kate Kane, που φόραγε την στολή της Batwoman πριν από εκείνη. Δεν έχει κανέναν στην ζωή της να την βοηθήσει και ξοδεύει τον χρόνο της με το να πολεμά τις κακές της συνήθειες.

    Ζει στο φορτηγάκι της μαζί με το φυτό της. Είναι ταυτόχρονα το κορίτσι αυτό που μπορεί να κλέψει γάλα μόνο και μόνο για να το δώσει στο γατάκι της γειτονιάς αλλά και εκείνο που εάν την αδικήσεις μπορεί να σε σκοτώσει με τα γυμνά της χέρια. Είναι ο πιο επικίνδυνος τύπος μαχήτριας: έχει πολλά skills και καθόλου πειθαρχία.

    Είναι ανοιχτά λεσβία (οι παραγωγοί είχαν πει ότι ήθελαν ξανά LGBTQ+ πρωταγωνίστρια, όπως ήταν και η Kate Kane). Αθλητική. Ωμή. Παθιασμένη. Μακρυά από την στερεοτυπική αμερικανίδα ηρωίδα». 

    Την Javicia Leslie την γνωρίσαμε από τον ρόλο της στο God Friended Me.

    javicia leslie

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles