24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτή η τροποποιημένη έκδοση του iPhone 7 είναι πολύ ασφαλής αλλά κοστίζει μια …μικρή περιουσία!

    Το iPhone 7 είναι ήδη μια πολύ ασφαλής συσκευή, ενώ και η πρόσφατη υπόθεση με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο San Bernardino λειτούργησε επικοινωνιακά υπέρ της Apple. Αν όμως οι μέθοδοι ασφαλείας που χρησιμοποιεί η ίδια στις συσκευές της δεν είναι αρκετές για εσάς ή αν απλώς δεν εμπιστεύεστε την εταιρεία αναφορικά με τις υποσχέσεις που δίνει πως θα διασφαλίσει τις επικοινωνίες σας, τότε υπάρχει μια εναλλακτική αλλά συνάμα ακριβή λύση.

    Ο λόγος, για το «K iPhone», ο κατασκευαστής του οποίου ισχυρίζεται πως αποτελεί την ιδανική λύση για προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, επικεφαλείς κρατών και γενικώς για εκείνο το άτομο το οποίο θέλει να προστατεύσει πάσει θυσία την ιδιωτικότητά του. Το εν λόγω iPhone αποτελεί προϊόν κατασκευής της KryptAll, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των gadgets κρυπτογραφημένων επικοινωνιών, από το προαναφερθέν iPhone ως και έναν δορυφόρο mobile Internet που μπορεί να εκπέμψει σήμα κινητής τηλεφωνίας σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη.

    kryptall

    Η εταιρεία ισχυρίζεται πως η τροποποιημένη έκδοση του iPhone που διαθέτει στην αγορά, διαθέτει custom firmware αλλά και τη δική της εφαρμογή Voice over IP (VoIP) για τη διενέργεια κρυπτογραφημένων κλήσεων σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Όμως, αν και μπορεί να καλέσει οποιονδήποτε αριθμό, μπορεί να δεχτεί κλήση μόνο από συσκευές της KryptAll. Η εταιρεία ισχυρίζεται πως οι κλήσεις που γίνονται μέσω του κρυπτογραφημένου δικτύου δεν μπορούν να καταγραφούν, ενώ ούτε και η ίδια γνωρίζει κάτι για αυτές.

    Πρόκειται για μια πολύ ασφαλή λύση, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια, το K iPhone μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως κάθε άλλο iPhone, με το να επιτρέπεται στο χρήστη του να κατεβάζει τις εφαρμογές που επιθυμεί. Η KryptAll η οποία δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στο χώρο, τονίζει πως έχει ένα αρκετά μεγάλο πελατολόγιο, μεταξύ αυτών και ηγετικά στελέχη των Rolls-Royce και Maybach. Και αυτό φαντάζει απολύτως λογικό, καθώς για να προμηθευτεί κάποιος ένα τέτοιο iPhone θα πρέπει να δώσει μια … μικρή περιουσία, καθώς οι τιμές ξεπερνούν τα 4.500 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles