16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή είναι η νέα σειρά του «Daryl» από το «The Walking Dead

    Το τηλεοπτικό δίκτυο AMC έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες και πληροφορίες από το «Ride with Norman Reedus» με τον γνωστό σε εμάς «Daryl» από το «The Walking Dead».

    ψνφ

    Κάθε επεισόδιο θα ξεκινά σε διαφορετική πόλη της Αμερικής, όπου ο Norman Reedus μαζί με την παρέα του – έναν ηθοποιό, έναν μουσικό, έναν φίλο ή έναν φαν των μηχανών – θα ταξιδεύουν με τη μηχανή σε έναν νέο προορισμό. Στη διαδρομή, θα σταματάνε σε διάφορες περιοχές και σημεία αναφοράς, όπως καταστήματα με μηχανές, καταστήματα με tattoo artists, αποθήκες συλλεκτών διαφόρων πραγμάτων κ.α., με πολύ χρόνο στη διάθεση τους για απρογραμμάτιστες παρακάμψεις και στάσεις. Επίσης, στη σειρά θα προβάλλονται διάφορα είδη και μάρκες μηχανών σε κάθε επεισόδιο.

    Πρόκειται για ένα show, που μόνο υπό τις οδηγίες ενός ατόμου με την προσωπικότητα σαν του Norman Reedus, θα μπορέσει να «ανθίσει», ο οποίος έγινε τόσο αγαπητός από την πρώτη κιόλας εμφάνιση του στη πρώτη σεζόν του «The Walking Dead», ώστε πολλοί φαν απειλούν το τηλεοπτικό δίκτυο ότι θα εξεγερθούν σε περίπτωση που τον «σκοτώσουν». Το ερώτημα βέβαια που μας καίει είναι αν αυτή η νέα σειρά αποτελεί την αφορμή για την ηρωική έξοδο του «Daryl»…

    Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου.

    Παρ’ τε μια γεύση:

    https://www.youtube.com/watch?v=WaDs5XCbvs8

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles