12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό είναι το επίσημο trailer του «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις» – Πρεμιέρα την Παρασκευή 11/12

    Το επίσημο trailer και poster του νέου κύκλου επεισοδίων της σειράς «Έτερος Εγώ» με τίτλο «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις», σε παραγωγή COSMOTE TV και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, μόλις κυκλοφόρησε. Θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε την συγκλονιστική πρεμιέρα του Έτερος Εγώ – Κάθαρσις την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

    Και τα 8 επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα back-2-back στο COSMOTE SERIES MARATHON HD από τις 18.00 το απόγευμα. Ταυτόχρονα, την ίδια ώρα, όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV Plus. Από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, το «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.00 και στο COSMOTE SERIES HD. Επίσης, λίγο πριν από την πρεμιέρα ,οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να συντονιστούν στο COSMOTE SERIES MARATHON HD την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 18.00 και να παρακολουθήσουν μέσα από έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο όλα τα επεισόδια του προηγούμενου κύκλου επεισοδίων («Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές»).

    Δείτε παρακάτω το trailer του «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις»

    Έτερος Εγώ: Κάθαρσις trailer 

    Στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς, μία σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια. Το σενάριο είναι μία ιδέα του Σωτήρη Τσαφούλια, το οποίο υπογράφει μαζί με την Κατερίνα Φιλιώτου.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαϊνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, αλλά και ο Μάνος Βακούσης ως ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας, Απόστολος Μπαρασόπουλος. Τον ρόλο του νέου Προϊστάμενου του τμήματος ανθρωποκτονιών Νίκου Βανόρτα αναλαμβάνει ο Τάσος Νούσιας. Επίσης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει ως Υποστράτηγος της Αστυνομίας. Η Κατερίνα Διδασκάλου, η Μελισσάνθη Μαχούτ και ο Δημήτρης Καπετανάκος, υποδύονται για ακόμα μία φορά την γενετίστρια Ελένη Μαρούδα, την Τόνια, και τον Άλκη Μασάτο, αντίστοιχα.

    Νέες προσθήκες στο καστ, ο Ορφέας Αυγουστίδης (Μελέτης Κροκίδης), ο Γεράσιμος Γεννατάς (Γρύπας), και η Άννα Μενενάκου, ως αστυνόμος Μάρθα Καρρά. Στη σειρά συμμετέχουν ακόμα οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Κόρα ΚαρβούνηΠολύδωρος Βογιατζής, Μυρτώ Αλικάκη, Δημήτρης ΜαυρόπουλοςΛάζαρος Γεωργακόπουλος, Χρήστος Σαπουντζής, Κωνσταντίνος Τζούμας κ.α.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles