15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό είναι το prototype foldable smartphone που η Samsung ετοίμαζε πριν μερικά χρόνια (photo)

    Πρόσφατες πληροφορίες θέλουν τη Samsung να ετοιμάζει το πρώτο της foldable smartphone, το οποίο θα παρουσιαστεί το Φεβρουάριο στο MWC 2018. Η κορεατική εταιρεία δουλεύει σ’ αυτή την ιδέα εδώ και μερικά χρόνια και, τώρα, ένα από τα -ακυρωθέντα- prototypes που είχε ετοιμάσει διαρρέει σε μία σειρά από φωτογραφίες.

    Samsung-phone-with-dual-displays

    Η συσκευή που βλέπουμε θυμίζει το ZTE Axon M που παρουσίασε πέρυσι η κινεζική εταιρεία. Ήταν γνωστή με την κωδική ονομασία Project V και είχε ετοιμαστεί περίπου την εποχή λανσαρίσματος του Galaxy Note 5, το καλοκαίρι του 2015.

    Φυσικά, το foldable smartphone που αναμένουμε τώρα από τη Samsung -και μάλλον θα γνωρίσουμε το Φεβρουάριο- δεν αναμένεται να μοιάζει με αυτή την πρόταση, καθώς θα έχει μία πραγματικά …foldable οθόνη, η διάσταση της οποίας θα φτάνει τις 7,3 ίντσες όταν είναι ανοικτή και τις 4,5 ίντσες όταν είναι διπλωμένη.

    Η συσκευή θα έχει μία κυκλοφορία περιορισμένης έκδοσης σε πρώτο στάδιο (με παραγωγή μεταξύ 300.000-500.000 τεμαχίων), ενώ το κόστος της μπορεί και να προσεγγίζει τα 2.000 δολάρια.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles