18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό είναι το TCL 20 5G!

    Στο Διαδίκτυο υπάρχουν οι πρώτες διαρροές για το επερχόμενο TCL 20 5G, τη νέα ναυαρχίδα του δημοφιλούς κατασκευαστή.

    Προέρχονται από το γνωστό leaker Evan Blass, ο οποίος, μάλιστα, σημειώνει ότι η συσκευή δεν είναι διάδοχος του TCL 10 5G, αλλά του TCL Plex.

    Βλέπουμε φωτoγραφίες τόσο από την εμπρόσθια όσο και από την πίσω πλευρά της συσκευής, ενώ, επιπλέον, γνωρίζουμε και κάποια specs γι’ αυτήν. Έτσι, αποκαλύπτεται ότι θα διαθέτει οθόνη 6,77 ιντσών που διαθέτει ανάλυση Full HD+ και αναμένεται να τροφοδοτείται από το τελευταίο 5G chip της Qualcomm, Snapdragon 690, ενώ θα διαθέτει 6GB RAM και 128 ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, είναι πιθανόν να διαθέτει μπαταρία 4500mAh.

    Ο Evan Blass παρέχει κάποιες πληροφορίες και σχετικά με τις αναλύσεις των αισθητήρων της κάμερας, καθώς το TCL 20 5G διαθέτει κεντρικό αισθητήρα 48MP, ultra-wide αισθητήρα 8MP και macro sensor 2MP. Στο μπροστινό μέρος, θα υπάρχει και selfie κάμερα 8MP.

    Το κουμπί έντασης και το κουμπί λειτουργίας (που ενσωματώνει και το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων) βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου, ενώ ένα ειδικό button Google Assistant και το SIM tray βρίσκονται στην αριστερή πλευρά. Στο κάτω μέρος βρίσκονται ένα ηχείο και η υποδοχή USB Type-C, ενώ η υποδοχή ακουστικών στην κορυφή της συσκευής.

    Όσον αφορά τώρα το πότε θα κυκλοφορήσει το TCL 20 5G, σύμφωνα πάντα με τον Evan Blass, αναμένεται να φτάσει στην αγορά στις αρχές του 2021.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles