20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το νέο πολυτελές smartphone της Gresso των 30.000 δολαρίων

    Η Gresso είναι μια εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής πολυτελών smartphone και αξεσουάρ. Μόλις πριν από μερικές ημέρες, ανακοίνωσε την προσθήκη ενός νέου smartphone στη σειρά πολυτελών συσκευών, το οποίο φέρει την ονομασία Meridian Diamond Edition. Η εταιρεία το περιγράφει σαν ένα handset το οποίο συνδυάζει τα πολυτελή υλικά κατασκευής με το hardware υψηλών επιδόσεων.

    gresso-meridian

    Tο κάθε πλήκτρο του διαθέτει επίστρωση διαμαντιών .1kt και αποτελείται από τιτάνιο (βαθμός 5). Υπάρχουν δυο εκδόσεις της συσκευής, στη μία από τις οποίες το υλικό κατασκευής του σώματος είναι το τιτάνιο με ανοξείδωτο μεταλλικό πληκτρολόγιο ενώ η άλλη φέρει σώμα PVD τιτανίου και πληκτρολόγιο στα χρώματα του κίτρινου και του χρυσού 18 καρατίων.Θα κυκλοφορήσει σε πολύ λίγες μονάδες, μόλις 450 στο σύνολο. Να σημειωθεί ότι κάθε Meridian Diamond smartphone χρειάζεται έως και 18 ώρες για να συναρμολογηθεί.

    gresso-meridian-1

    Οι προ παραγγελίες της συσκευής ξεκινούν από τις 26 Δεκεμβρίου. Τον περασμένο Οκτώβριο, η Gresso είχε αποκαλύψει ένα πολυτελές iPhone 7, το οποίο έρχεται με σώμα τιτανίου και διαθέτει επίστρωση έντεκα διαμαντιών .1kt. Είχε κατασκευάσει 999 μοντέλα και η τιμή ξεκινούσε από τα 5.900 δολάρια. Και αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο Black Diamond Edition iPhone 7, των 1450 μαύρων διαμαντιών βάρους 102 καρατίων, η τιμή του οποίου άγγιζε τα 500.000 δολάρια.

    gresso-meridian-2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles