19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το πιο δημοφιλές app στο App Store για φέτος

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, το Snapchat έβγαλε knock out το Facebook, το Instagram και το Pokémon Go, αποτελώντας την πιο δημοφιλή δωρεάν εφαρμογή στο App Store για το 2016, σύμφωνα με την Apple.

    Αν και μεγάλο μέρος της λίστας δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το Facebook, το Instagram, το Google Maps και το YouTube βρίσκονται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις στο App Store, η σειρά μπορεί να είναι λιγότερο αναμενόμενη. Το πιο πολύ-διαφημισμένο app του Facebook, το Messenger (το οποίο σήμερα έχει μια μέση βαθμολογία στο App Store μόλις τριών αστέρων) κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ το τεράστιο hit του καλοκαιριού Pokémon Go ήρθε στην τρίτη θέση. Το Snapchat υπήρχε και στον κατάλογο του προηγούμενου έτους, αλλά μόλις στο νούμερο 5 (το Trivia Crack, το οποίο ήταν νούμερο 1 το 2015, δεν κατάφερε καν να μπει στη λίστα του top 10 του τρέχοντος έτους.)

    Εδώ είναι ο πλήρης κατάλογος της δεκάδας σύμφωνα με την Apple:

    Snapchat

    Messenger

    Pokémon GO

    Instagram

    Facebook

    YouTube

    Google Maps

    Pandora

    Netflix

    Spotify Music

    Όσον αφορά τις εφαρμογές επί πληρωμή, το Heads Up! Να καταλαμβάνει την πρώτη θέση (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) με το Face Swap Live και το Minecraft: Pocket Edition να ακολουθούν.

    Η Apple ανακοίνωσε επίσης τα editors App of the Year picks με τις καλύτερες εφαρμογές του έτους. Το Photo app Prisma ανακοινώθηκε ως η καλύτερη εφαρμογή για iPhone του έτους, ενώ το Clash Royale ονομάστηκε καλύτερο παιχνίδι για το iPhone.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles