21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό είναι το τραγούδι από την “ελληνική” διαφήμιση της Apple!

    Η Apple δημοσίευσε προχθές την πρώτη της ελληνική διαφήμιση. Το “Take Mine” που έκανε επίσημη πρεμιέρα στη διάρκεια της απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες 2017 έχει γυριστεί σε ελληνικά χωριά της Μάνης με Έλληνες πρωταγωνιστές και σενάριο που θέλει μία κοπέλα (Νεφέλη Κουρή) να επιστρέφει στο χωριό της και να εντυπωσιάζει τη γιαγιά της και τους άλλους μόνιμους κατοίκους με τις δυνατότητες της κάμερας του iPhone 7 Plus και ειδικότερα τη λειτουργία Πορτρέτου.

    apple-take-mine-elliniki-diafimisi

    Η διαφήμιση έχει ένα μουσικό χαλί που αναζητούν πολλοί, καθώς έχει κάνει αίσθηση. Το κομμάτι “Πάμε στη Χονολουλού” αποτελεί μία δημιουργία του Κώστα Μπέζου (1905-1943), μίας αινιγματικής φυσιογνωμίας για το ελληνικό τραγούδι που έχει αφήσει πίσω του έργο στο ρεμπέτικο και όχι μόνο, πέθανε ωστόσο νέος σε ηλικία 37 ετών κατά τη διάρκεια της κατοχής.

    Ο Κώστας Μπέζος είχε και δικό του συγκρότημα με χαβάγιες, οι οποίοι έπαιζαν πάντα με άσπρα ρούχα και είχαν την ονομασία “Άσπρα Πουλιά”. Μαζί τους είχε δημιουργήσει το κομμάτι που αναφέρεται στα όνειρα ενός ζευγαριού για διακοπές στην πρωτεύουσα της Χαβάης.

    Ακούστε το.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles