18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό το εργαλείο ελέγχει αν το iPhone 6s σας χρειάζεται αντικατάσταση μπαταρίας

    Περιστατικά με χρήστες που αναφέρουν ότι τα iPhone 6s τους κλείνουν χωρίς κάποιο προφανή λόγο υπάρχουν τελευταία και η Apple γνωρίζει ήδη το ζήτημα και έχει προχωρήσει σε πρόγραμμα αντικατάστασης. Πώς θα ελέγξετε όμως αν η συσκευή σας επηρεάζεται; Τώρα υπάρχει ένα εργαλείο στην επίσημη ιστοσελίδα της αμερικανικής εταιρείας που το επιτρέπει αυτό.

    iphone-6s

    Το εργαλείο, ουσιαστικά, βλέπει τα serial numbers των iPhone 6s των χρηστών και, μέσα από μία database, ελέγχει αν η συσκευή έχει πρόβλημα. Αν το serial number της “δείχνει” ότι είναι από αυτές οι οποίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα, δικαιούστε την αντικατάσταση μπαταρίας. Το ζήτημα φαίνεται να επηρεάζει μοντέλα που κατασκευάστηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του 2015.

    Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι συσκευές θα πρέπει να είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση, προκειμένου να λάβετε δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε βλάβη στο τηλέφωνο, όπως μια ραγισμένη οθόνη, θα πρέπει να έχει επισκευαστεί πριν την αντικατάσταση της μπαταρίας.

    Δείτε το εργαλείο στη σελίδα της Apple εδώ 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles