21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό το teaser – poster του «Spider-Man Homecoming» είναι πραγματικά τέλειο και αυτοί είναι οι λόγοι

    Μπορεί να μην το έχετε καταλάβει ακόμη από το trailer που έχει ήδη κυκλοφορήσει, αλλά το Spider-Man Homecoming, αποτελεί ένα εντελώς νέο είδος ταινίας Spider-Man. Η ταινία δεν αφορά πλέον την φυσική του προέλευση, αλλά τη διανοητική του. Και το teaser που αποκαλύφθηκε πριν λίγες ώρες θέλει να τονίσει ακριβώς αυτό το σημείο. Το teaser συνοδεύεται και από τη φράση: «Homework can wait. The city can’t».

    spiderman

    Γιατί όμως το poster αυτό μας άρεσε τόσο; Η επιλογή των χρωμάτων και το φόντο της πόλης, απλά έχουν δεθεί πολύ όμορφα. Επιπλέον, μέσω της φωτογραφίας ο θεατής μπορεί να διεισδύσει στο χαρακτήρα του ήρωα. Είναι παιδί. Φοράει μια σχολική στολή. Υπάρχουν δυο κομμάτια του εαυτού του. Ο Spider-Man ως άνθρωπος αλλά ως ήρωας. Και νιώθει υπεύθυνος για την πόλη. Είναι η δική του πόλη.

    Στη συνέχεια διαγράφεται ο ορίζοντας της Νέας Υόρκης με τον Avengers Tower. Με λίγα λόγια, η φωτογραφία φωνάζει ότι η ταινία αυτή που έρχεται είναι εντελώς διαφορετική και δε θα έχει καμιά σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Να υπενθυμίσουμε ότι το Spider-Man Homecoming έρχεται στις 7 Ιουλίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles