12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό το βιβλίο για την ιστορία της Ferrari κοστίζει περισσότερο από ένα αυτοκίνητο…

    Μπορεί να είναι φθηνότερο από μία ολοκαίνουρια …Ferrari, αλλά, και πάλι, αυτό το συλλεκτικό βιβλίο για την ιστορία του πολυτελούς brand sports car κοστίζει περισσότερο από ένα (άλλο) αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, 30.000 δολάρια!

    Ferrari-book

    Δεν είναι, βέβαια, ένα απλό βιβλίο… Περιλαμβάνει ένα όμορφα σκαλισμένο book stand από ατσάλι και χρώμιο, καθώς και θήκη από αλουμίνιο. Και τα δύο έχουν σχεδιαστεί από τον Marc Newson και “μιμούνται”, κατά κάποιον τρόπο, το θρυλικό 12-κύλινδρο κινητήρα της Ferrari.

    Ferrari-book2

    Το βιβλίο περιλαμβάνει πολλές-πολλές φωτογραφίες από το αρχείο του brand. Συνολικά, θα πουληθούν 1.947 αντίτυπα, από τα οποία τα 250 κοστίζουν 30.000 δολάρια και τα υπόλοιπα μόλις …6.000 δολάρια (μόνο με τη θήκη αλουμινίου).

    Ferrari-book3

    Και τα 1.947 αντίτυπα υπογράφονται από τον Piero Ferrari, αντιπρόεδρο της αυτοκινητοβιομηχανίας και μοναδικό εν ζωή γιο του ιδρυτή της Enzo Ferrari, ενώ τα 250 “exclusive” αντίτυπα φέρουν επίσης τις υπογραφές του John Elkann, σημερινού προέδρου της Ferrari, και του Sergio Marchionne, πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles