13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτόματες ηλεκτρονικές θυρίδες παράδοσης αντικειμένων απέκτησε το Ταχυδρομείο Κύπρου

    Την ολοκλήρωση του έργου που αφορούσε την δημιουργία αυτόματων θυρίδων παράδοσης αντικειμένων για το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών (TTY) Κύπρου, ανακοίνωσε σήμερα η Cosmos Business Systems.

    Η ανάγκη για δημιουργία αυτόματων θυρίδων παράδοσης αντικειμένων προέκυψε λόγω της ραγδαίας αύξησης του ηλεκτρονικού εμπορίου, που είχε σαν αποτέλεσμα την διακίνηση μέσω του ΤΤΥ μεγάλου αριθμού δεμάτων και μικροδεμάτων. Με το νέο αυτό δίκτυο συστημάτων (τερματικών) που απέκτησε το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών (TTY) Κύπρου, είναι σε θέση πλέον να καλύπτει ευρύτερα τις γεωγραφικές περιοχές της Κύπρου παρέχοντας συνάμα καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες του αλλά και νέες δυνατότητες διαχείρισης του λογαριασμού τους καθώς και των αντικειμένων τους μέσω διαδικτυακής εφαρμογής που δημιουργήθηκε.

    Με βάση τη συναφθείσα σύμβαση του έργου που υπογράφηκε το 2018, οι υποχρεώσεις της Cosmos Business systems αφορούσαν τόσο το κομμάτι της προμήθειας, εγκατάστασης, εκπαίδευσης στη χρήση, συντήρησης, όσο και την λειτουργική υποστήριξη για επτά (7) έτη, δέκα (10) συστημάτων αυτόματων θυρίδων παράδοσης ταχυδρομικών αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένου όλου του Λογισμικού Διαχείρισης (Control & Back-Office Software) καθώς και του Λογισμικού των χρηστών.

    Σημειώνεται ότι για τη χρήσης της εφαρμογής Backend εκπαιδεύτηκαν οι Επαρχιακοί Διευθυντές και πενήντα (50) περίπου Courier Supervisors. Το σύστημα τέθηκε ήδη σε λειτουργία και μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος παραλήπτης να εγγραφεί και να διαχειριστεί την αλληλογραφία του ή και τα δέματά του από την ιστοσελίδα της εφαρμογής www.parcel24.cypruspost.post.

    cosmos taxidromio 1 cosmos taxidromio 2 cosmos taxidromio 3

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles