24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτός είναι ο επίσημος τίτλος του Wolverine 3

    Σήμερα είχαμε αποκαλυπτήρια για το Wolverine 3. Πρώτα ο Hugh Jackman φανέρωσε τον τίτλο της ένατης και τελευταίας ταινίας που θα υποδυθεί τον σούπερ ήρωα, μέσω ενός post που έδειχνε ένα τεράστιο billboard στο δρόμο. Σ’ αυτό βλέπουμε το γνωστό χέρι να κρατάει ένα άλλο, παιδικό. Και από κάτω να γράφει Logan. Απλά και μονολεκτικά.

    logan

    Είχαμε όμως και συνέχεια αφού ο σκηνοθέτης της ταινίας James Mangold μας έδειξε μέσω Twitter τη δεύτερη σελίδα από το σενάριο της ταινίας. Αυτό που μας έκανε γνωστό είναι πως θα είναι σίγουρα rated “R”, αφού η “F” λέξη κάνει την εμφάνισή της νωρίς νωρίς, ενώ θα ξεκινήσει έντονα και βίαια από τα πρώτα κιόλας πλάνα.

    Έτσι λοιπόν θα δούμε τον Logan να τα βάζει με μία συμμορίων Λατίνων, με τις δυνάμεις του να εξασθενούν πάρα πολύ, κάτι που θα τον οδηγήσει στο αλκόολ για να αντέξει τους πόνους που έχει. Το τελευταίο στοιχείο ίσως είναι χαρακτηριστικό όσων δήλωσε πρόσφατα ο Jackman, πως δηλαδή το ύφος του φιλμ θα είναι πολύ διαφορετικό απ’ ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Αυτό είναι το κύκνειο άσμα του Jackman από το franchise και προφανώς θέλουν να δώσουν στο κοινό κάτι που θα μείνει στη μνήμη του και θα ξεφύγει αρκετά από τον κλασικό, γνώριμο Wolverine.

    Ο Mister Sinister έχει επιβεβαιωθεί πως θα είναι ο villain της ταινίας και θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο για τον θηλυκό κλώνο του Wolverine, την Χ-23, που αναμένεται να πάρει τη σκυτάλη στο μέλλον. Στο καστ θα δούμε τους Patrick Stewart, Eriq La Salle, Elise Neal και Elizabeth Rodriguez, ενώ το φιλμ αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles