23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτός ο επτάχρονος γίνεται ο νεότερος προγραμματιστής στον κόσμο

    Φανταστείτε έναν επτάχρονο να κάθεται σε έναν υπολογιστή και να ασχολείται με Java και C ++.Ο μικρός Shahzad κάνει ακριβώς αυτό.

    muhammad-shehzad

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, ένα αγόρι από τη Βρετανία, πακιστανικής καταγωγής, έχει γίνει ο νεότερος ειδικός προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο σε ηλικία επτά ετών, όπως υποστηρίζει ένα σχετικό report. Ο Muhammad Hamza Shahzad, κάτοικος του Handsworth στο Birmingham έχει εκπαιδευτεί από τον πατέρα του Asim Shahzad, ο οποίος εργάζεται σε μια αμερικανική εταιρεία πληροφορικής.

    “Θέλω να γίνω ο Bill Gates” είπε στη Birmingham Mail. Ο Hamza πέρυσι στην ηλικία των έξι ετών είχε γίνει ο νεότερος Microsoft Office Professional στον κόσμο (MOP). 

    Οι γονείς του Humza, Asim Shahzad και Seemab Asim σημειώνουν ότι οι δεξιότητες του γιου τους σχετικά με τον υπολογιστή ήταν έμφυτες και ποτέ δεν τον πίεσαν για να μάθει. Έχουν εργαστεί μαζί του για να αναπτύξει το ενδιαφέρον του, αλλά παίρνει τις δικές του πρωτοβουλίες και έχει συνεχώς νέες ιδέες.

    Ο Humza, ο οποίος γεννήθηκε στη Λαχώρη το 2009, μετακόμισε στο Λονδίνο το 2011 μαζί με τους γονείς του, αφού ο πατέρας του πήρε μια δουλειά σε μια εταιρεία πληροφορικής.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles