14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτός ο Youtuber έκανε το δικό του «Project Valerie»: Το αποτέλεσμα … αρκετά ικανοποιητικό!

    Το «Project Valerie» της Razer ήταν μεταξύ των πιο πολυσυζητημένων παρουσιάσεων που έλαβαν χώρα στην έκθεση CES 2017. Στη πραγματικότητα, αυτό το notebook με τρεις οθόνες ήταν τόσο εντυπωσιακό που έκανε κάποιους να κλέψουν τη συσκευή, η οποία χρησιμοποιούνταν για λόγους επίδειξης στην έκθεση. Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν αν η εταιρεία σκοπεύει πράγματι να μετατρέψει αυτό το project σε ένα πραγματικό προϊόν.

    Project Valerie

    Αν όντως το κάνει, τότε μπορούμε από τώρα να προβλέψουμε ότι η τιμή του θα διαμορφωθεί σε αρκετά υψηλά επίπεδα, εκτός αν και δημιουργήσετε και εσείς μια αντίστοιχη λύση. Αυτό ακριβώς είναι που έκανε και ο Youtuber που βρίσκεται πίσω από το κανάλι JerryRigEverything. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο modder χρησιμοποίησε δυο φορητές οθόνες της AOC των 16 ιντσών έκαστη και τις συνέδεσε στο laptop. Οι οθόνες λαμβάνουν την απαραίτητη ενέργεια για την λειτουργία τους και τα δεδομένα εικόνας από ένα καλώδιο USB 3.0.

    Ωστόσο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν είναι τόσο ξεχωριστό το αποτέλεσμα όσο στο Project Valerie, καθώς οι οθόνες δεν αναδιπλώνονται. Άλλωστε, με μέγιστη ανάλυση 1.366 x 768 pixels και χρόνο απόκρισης 8ms, οι οθόνες σαφώς και δεν μπορούν να συγκριθούν με εκείνες του project της Razer ανάλυσης 4k. Από την άλλη πλευρά, η υλοποίηση του Youtuber είναι αρκετά πιο οικονομική, οι οθόνες στοιχίζουν λιγότερο από 100 δολάρια έκαστη.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles