21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αυξάνονται τα έσοδα από το cloud computing

    Ιδιαίτερα αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που στέλνει η IDC όσον αφορά στο μέλλον του cloud computing. Έρευνα της εταιρείας στην οποία συμμετείχαν άτομα που λαμβάνουν αποφάσεις (οι λεγόμενοι «decision makers») IT περιεχομένου στις εταιρείες τους, θέλει τα έξοδα των τελευταίων για υπηρεσίες cloud computing να αυξάνονται κατά 25% μέσα στα επόμενα χρόνια.

    Στη Δυτική Ευρώπη το cloud computing κερδίζει διαρκώς έδαφος και καθώς οι εταιρείες επενδύουν σε αυτό, είναι λογικό να προχωρούν και στην αγορά του κατάλληλου εξοπλισμού. Η υιοθέτηση λύσεων cloud computing σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης αναμένεται μάλιστα να αυξηθεί μέχρι το 2014 κατά 300% σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα!

    «Καθώς οι καταναλωτές γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικοί και οι επικεφαλής των εταιρειών καλούνται να αυξήσουν την παραγωγικότητα των τμημάτων τους επενδύοντας σε IT υπηρεσίες, οι cloud τεχνολογίες και λύσεις θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν αμφότερους ώστε να πετύχουν τους στόχους τους», εξήγησε ο αναλυτής της IDC, Luca Bonacina.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles