21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Άγχος για τη μπαταρία; Βρες σήμερα το δικό σου powerbank στη Cellphones

    Το κινητό παίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωή των σύγχρονων ανθρώπων και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας στη δουλειά, στις δραστηριότητες και στο σπίτι. Το μεγαλύτερο άγχος των περισσότερων, βέβαια, είναι να μην… ξεμείνουν από μπαταρία, αφού ένα απενεργοποιημένο smartphone ή tablet βάζει “φρένο” όχι μόνο στην επικοινωνία αλλά και στην ψυχαγωγία. Για το λόγο αυτό, μια αγορά που σίγουρα θα σου “έλυνε” τα χέρια είναι αυτή ενός powerbank, που εγγυάται μπαταρία πάντα και παντού!

    Το powerbank είναι στην ουσία μια φορητή μπαταρία που σε βοηθά να φορτίζεις άμεσα τα ηλεκτρονικά σου gadgets όταν δεν έχεις πρόσβαση σε πρίζα. Είναι η εύκολη λύση στο αυτοκίνητο, σε εξωτερικούς χώρους ή όταν βρίσκεσαι καθοδόν, αφού είναι εύκολο να το έχεις πάντα μαζί σου. Το μέγεθός του όπως και το βάρος, ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, καθώς υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα, με βελτιωμένες τεχνολογίες φόρτισης, όσο περνά ο καιρός. Με τόσες ηλεκτρονικές συσκευές πλέον στην καθημερινότητά μας, είναι σίγουρο πως θα σου χρειαστεί. Που θα βρεις όμως μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να διαλέξεις αυτό που χρειάζεσαι και μάλιστα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς;

    Η Cellphones δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών από το 2004 και έχει χαράξει τη δική της πορεία μέσα από συνεργασίες με όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες κινητών τηλεφώνων και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στο κατάστημα, επί της οδού Δαβάκη 40 στην Καλλιθέα, ο επισκέπτης θα βρει όχι μόνο το κατάλληλο smartphone αλλά και όλα τα tech gadgets των μεγαλύτερων brands. Διαθέτει επίσης μια τεράστια γκάμα από powerbanks σε προσιτές τιμές, ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα μπορείς να χρησιμοποιείς τις συσκευές σου χωρίς… εμπόδια.

    Η ομάδα της Cellphones, λόγω της πολυετούς εμπειρίας της στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών, διαθέτει την απαραίτητη πείρα και τεχνογνωσία, ώστε να ανταποκριθεί αξιόπιστα σε κάθε ανάγκη του πελάτη, ακόμη κι αν πρόκειται την αγορά ενός μόνο powerank. Αν δεν ξέρεις ποια είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα, οι tech experts θα βρίσκονται στο πλευρό σου με προτάσεις και λύσεις που θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευτείς οικονομικά τη σύγχρονη τεχνολογία.

     

    Μπείτε τώρα στο cell-phones.gr ή περάστε μια βόλτα από το κατάστημα Δαβάκη 40, Καλλιθέα, Αθήνα (τηλ: 210-9566000). 

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles