20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Age of Empires III: είναι διαθεσιμό και οι fans των RTS, θα πρέπει να προετοιμαστούν για τρελό “λιώσιμο”!

    Ένα από τα πιο ιστορικά real-time strategy όλων των εποχών, το Age of Empires III έρχεται στο σήμερα μέσω της remastered edition του, η οποία αναμένεται να σας συναρπάσει και να κάνει τους παλιούς να θυμηθούν αλλά και τους νεότερους να… μάθουν. Το Age of Empires III: Definitive Edition είναι διαθέσιμο διεθνώς μέσω των Xbox Game Pass για PC, Xbox Game Pass Ultimate, Windows 10 και Steam! Έχουν περάσει κιόλας 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης Definitive Edition για το Age of Empires στην Ε3 του 2017. 4K γραφικά με υποστήριξη ultrawide αναλύσεων, νέο LIVE multiplayer backend και matchmaking, όπως και πλήρως ανασχεδιασμένα assets είναι κάποια από τα στοιχεία που έχουν προστεθεί.

    Πιο συγκεκριμένα μέσω της εν λόγω πολύ πλούσιας special έκδοσης του AOE III θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε όλα τα expansions του, ενώ παράλληλα θα συναντήσετε δύο νέα game modes, αλλά και δύο καινούργιους πολιτισμούς (Swedes και Inca).

    Ένας από τους βασικούς τρόπους που αναπτύχθηκαν οι Definitive Editions του Age of Empires είναι η αλληλεπίδραση κατευθείαν με τους παίκτες και τους fans, μέσα από το Age Insider Program, στο οποίο μπορείτε να πάρετε μέρος, δοκιμάζοντας νέο περιεχόμενο. Αναμφίβολα, εάν ανήκετε στους fans των παλιών all-time classic RTS, πολύ απλά αυτή η έκδοση δε γίνεται να λείπει από τη συλλογή σας!

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles