19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το Aggeliopolis.gr ανανεώνεται!

    Η Aggeliopolis.gr, ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα με τη νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα αγορών της.

    AggelioPolis_logo

    Η νέα πλατφόρμα της ιστοσελίδας αγγελιών, που “τρέχει” στη χώρα μας από το 2009, προσφέρει δυνατότητα στους αγοραστές να ψάξουν νέα και χρησιμοποιημένα αντικείμενα ή υπηρεσίες στην Ελλάδα και στους πωλητές να απευθύνουν τις αγγελίες τους σε ένα μεγάλο κοινό. Με το νέο και λειτουργικό σχεδιασμό η πλοήγηση γίνεται ευκολότερη.

    «Θέλουμε να προσφέρουμε στον άνθρωπο ευκαιρίες βελτίωσης της καθημερινότητάς του. Με αυτό το σκεπτικό προχωρήσαμε σε αυτές τις αλλαγές, στη δημιουργία μίας νέας σελίδας για κινητά και μιας εφαρμογής Android» αναφέρει ο Andrew Hall, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και συνεχίζει, «Ακούσαμε τους χρήστες μας προσεκτικά, κάτι το οποίο μας βοήθησε πάρα πολύ ώστε να καταλάβουμε ακριβώς πως θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας, για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Τώρα είμαστε βέβαιοι ότι η ιστοσελίδα αντικατοπτρίζει καλύτερα τα σχόλιά τους. Πάντα ψάχνουμε για συνεχείς βελτιώσεις στο site, ώστε να βοηθάμε τους χρήστες να επικοινωνούν πιο εύκολα, για να αγοράζουν και να πουλάνε αντικείμενα ή υπηρεσίες».

    Motto card

    Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να δημιουργούν λογαριασμούς όπου μπορούν να διαχειρίζονται τις αγγελίες τους και τις αναζητήσεις τους ώστε να βρίσκουν τα αγαπημένα τους προϊόντα, με έναν πολύ καλύτερο τρόπο. Η νέα πλατφόρμα, προσφέρει επίσης μια επί πλέον λειτουργία, η οποία αποθηκεύει βασικές πληροφορίες για το χρήστη έτσι ώστε να μη χρειάζεται να συμπληρώνει τις ίδιες πληροφορίες κάθε φορά που καταχωρεί μια αγγελία και να εξοικονομεί χρόνο.

    Με πλούσιο περιεχόμενο, όπως κινητά τηλέφωνα, έπιπλααυτοκίνητα, ακίνητα, θέσεις εργασίας, κλπ., η AggelioPolis διασφαλίζει ότι όλες οι αγγελίες ελέγχονται μια προς μια πριν δημοσιευτούν. Έτσι, παρέχεται στους χρήστες η υψηλότερη δυνατή ποιότητα καταχωρήσεων και η καλύτερη εμπειρία κατά την πλοήγηση. Κάθε μέρα, εκατοντάδες αντικείμενα και υπηρεσίες διατίθενται προς πώληση στην ιστοσελίδα με δεκάδες χιλιάδες πιθανούς αγοραστές από όλη τη χώρα.

    AggelioPolis_infographic

    Παράλληλα, δεν αγνοήθηκαν τα εκατομμύρια smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά, έτσι δημιουργήθηκε μια φιλική mobile version της ιστοσελίδας, η  m.AggelioPolis.gr, αλλά και ένα Android App που είναι διαθέσιμο μέσω του Google Play. Προς το παρόν δεν υπάρχουν εφαρμογές για iOS και Windows Phone, κάτι που είναι σχεδιασμένο για το μέλλον, μαζί με λοιπές βελτιώσεις της πλατφόρμας.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles