13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τα uberTAXI γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο παραδίδοντας δωρεάν κοκτέιλ στην πόρτα σας

    Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει, η Uber βάζει τα ποτά και εσείς τον έρωτα. Αν έχεις βαρεθεί τα τριαντάφυλλα και τα λούτρινα αρκουδάκια, δοκίμασε κάτι διαφορετικό. Παίξε με την Uber το παιχνίδι του έρωτα, αφού στις 13 Φεβρουαρίου, από τις 5 μ.μ. μέχρι 7μ.μ., τα uberTAXI θα παραδίδουν εορταστικά πακέτα που θα περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για να δημιουργήσετε, για εσάς και τον εκλεκτό ή την εκλεκτή της καρδιάς σας, ένα μοναδικό εορταστικό κοκτέιλ.

    uber_athens_DrinkWorks

    Η Uber σε συνεργασία με την Drinkworks προσφέρει δωρεάν κοκτέιλ στους ερωτευμένους της πόλης μας. Το πακέτο “Love me Tender” περιλαμβάνει όλα τα υλικά για να δημιουργήσετε το τέλειο κοκτέιλ: ένα μπουκάλι Martini Prosecco, σιρόπι φρούτων του πάθους, δύο ποτήρια σαμπάνιας, μεζούρα, αναδευτήρες και φυσικά, την αυθεντική συνταγή.

    Πώς μπορείτε να παραγγείλετε το κοκτέιλ σας;

    Αν δεν είστε ήδη χρήστης της Uber εφαρμογής, μπορείτε να την κατεβάσετε από το www.uber.com ή από το store του smartphone σας (διατίθεται για iPhone, Android, Windows Phone και Blackberry, καθώς και για online browsing στο m.uber.com).

    Κάνετε εγγραφή, ανοίγετε την εφαρμογή, επιλέγετε το ποτηράκι της σαμπάνιας, βρίσκετε το πλησιέστερο σέικερ στο χάρτη και καλείτε ένα uberTAXI το οποίο έρχεται και παραδίδει το εορταστικό πακέτο στην πόρτα σας!

    Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στην οθόνη σας το πακέτο σας να φτάνει, και να απολαύσετε τα ποτά σας δωρεάν!

    Μπορείτε επίσης να φωτογραφήσετε το κοκτέιλ με τον αγαπημένο σας και να ανεβάσετε ένα σχετικό tweet με την ένδειξη #UberAgapi συμμετέχοντας ταυτόχρονα στο διαγωνισμό για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles