20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αγνοούμενη βρέθηκε χάρη στο Pokemon Go

    Με αφορμή την επιτυχία του Pokemon Go έρχονται στο φως καθημερινά περιστατικά τα οποία το αφορούν κάποια από τα οποία είναι πραγματικά… ιδιαίτερα. Όπως αυτό το οποίο διαβάσαμε στο secnews.gr, σύμφωνα με το οποίο το Pokemon Go ήταν σε θέση να φέρει το… χαμόγελο στην οικογένεια μιας αγνοούμενης γυναίκας στη Γαλλία.

    pokemon go

    Μια ομάδα έξι νεαρών παικτών Pokemon Go στο Annonay, Ardeche, της Γαλλίας βρήκε μία γυναίκα η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της για αρκετές ώρες. Είχε αναφερθεί ως αγνοούμενη στην αστυνομία από το σύζυγό της, ο οποίος δήλωσε ότι η σύζυγός του έχει προβλήματα υγείας και είχε φύγει από το σπίτι της περίπου στις 13:30. Παρά το γεγονός ότι την έψαχνε για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να την εντοπίσει.

    Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Le Dauphine, όταν η γυναίκα βρέθηκε από έξι νεαρούς παίκτες του Pokemon Go είχε κολλήσει σε κλαδιά δέντρων και έδειχνε συγχυσμένη σε κατάσταση μέθης.

    Το Pokemon Go επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν το GPS στο smartphone τους, να βρίσκουν, να πιάνουν, να μάχονται και να εκπαιδεύουν εικονικά πλάσματα στον πραγματικό κόσμο. Και να που μερικές φορές αυτή η αναζήτηση μπορεί να οδηγήσει και σε μία διαφορετικού τύπου εύρεση, ευτυχώς για την οικογένεια της αγνοούμενης στη γαλλική πόλη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles