21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αγνώριστη η Olivia Colman στο πρώτο trailer της σειράς “Μεγάλες Προσδοκίες”

    Οι “Μεγάλες Προσδοκίες” είναι ένα από τα πιο εμβληματικά βιβλία του Κάρολου Ντίκενς, που έχει μεταφερθεί πολλές φορές στον κινηματογράφο. Προσεχώς, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και την τηλεοπτική του μεταφορά σε σενάριο και παραγωγή του δημιουργού της σειράς «Peaky Blinders», Steven Knight.

    Πραγματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αγνώριστη, με λευκά μαλλιά και κίτρινα δόντια Olivia Colman, η οποία θα ενσαρκώσει την εμβληματική Χάβισαμ, τη γυναίκα που εγκατέλειψαν λίγο πριν τον γάμο της. Η ηρωίδα ζει με την υιοθετημένη κόρη της, Εστέλλα, την οποία υποδύεται η Shalom Brune-Franklin, μέχρι τη στιγμή που φτάνει ο Πιπ ένα ορφανό παιδί που καλείται να ζήσει μαζί τους γνωρίζοντας και τις σκοτεινές πλευρές των ανθρώπων. Στο ρόλο του Πιπ θα δούμε τον Fionn Whitehead, τον οποίον στο πρόσφατο teaser η Χάβισαμ τον «καλωσορίζει» για πρώτη φορά στο Satis House.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer που κυκλοφόρησε για την επερχόμενη μίνι σειρά των δικτύων FX και BBC “Μεγάλες Προσδοκίες”.

    Διαβάστε επίσης:

    Έσπασε νέο ρεκόρ το The Last of Us! 5,7 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν το 2ο επεισόδιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles