22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    AGON by AOC: Κατέκτησε την 1η θέση στην παγκόσμια αγορά gaming οθονών

    Η AGON by AOC – μία από τις κορυφαίες μάρκες στις gaming οθόνες και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο – ανακοίνωσε ότι κατέκτησε την 1η θέση στην παγκόσμια αγορά gaming οθονών, σύμφωνα με την έκθεση της IDC Quarterly Gaming Tracker για το 4ο τρίμηνο του 2022. Η AGON by AOC, που είναι η premium σειρά gaming οθονών της γνωστής εταιρίας οθονών AOC, κατάφερε να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό και να εξασφαλίσει την ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά gaming οθονών, χάρη στις τεχνολογίες αιχμής που χρησιμοποιεί (όπως MiniLED και DisplayHDR 1400), τις υψηλές αποδόσεις (με ρυθμούς ανανέωσης έως και 360 Hz), και την απόλυτη δέσμευση της εταιρίας να παρέχει την τέλεια εμπειρία gaming στους χρήστες. Πέρυσι, η AGON by AOC παρουσίασε την 5η γενιά οθονών AGON με νέα, μοντέρνα σχεδίαση, ιδιαίτερα χαμηλούς χρόνους απόκρισης, αλλά και ολοκαίνουργιες τεχνολογίες στη σειρά AGON PRO.

    Η Anna Stefańczyk, Global Marketing Lead της AOC, δήλωσε, «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αναδειχθήκαμε ως η κορυφαία μάρκα gaming οθονών στον κόσμο. Δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς την εξαιρετική υποστήριξη της παγκόσμιας gaming κοινότητας και των χρηστών που με συνέπεια εμπιστεύονται την εξειδικευμένη εμπειρία μας να δημιουργούμε εξαιρετικά προϊόντα με μεγάλη πραγματική αξία. Καθώς συνεχίζουμε την ανοδική πορεία μας, δεσμευόμαστε ακόμα περισσότερο να δημιουργούμε καινοτόμα, state-of-the-art προϊόντα, κομμένα και ραμμένα στις απαιτήσεις και προτιμήσεις της πολυσχιδούς παγκόσμιας gaming κοινότητας.»

    Η AGON by AOC διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά gaming οθονών που απευθύνονται σε όλους τους gamers. Οι οθόνες της χωρίζονται σε τρεις υπό-κατηγορίες:

    – AOC GAMING: Σχεδιασμένες για καθημερινούς και βασικούς gamers, οι οθόνες της σειράς αυτής απευθύνονται σε παίκτες όλων των κατηγοριών και βαθμίδων δεξιοτήτων, από δημιουργούς περιεχομένου (content creators) και streamers, μέχρι και τους λάτρεις της περιπέτειας στο gaming. Η σειρά AOC GAMING δίνει έμφαση στην αυτή καθαυτή εμπειρία του gaming, παρέχοντας διάφορες επιλογές που εξυπηρετούν τα διαφορετικά, ποικίλα ενδιαφέροντα του κάθε gamer. Η κατηγορία AOC GAMING αποτελεί μια προσέγγιση που δίνει προτεραιότητα στην ουσία διαθέτοντας οικονομικές, υψηλής ποιότητας και υψηλής απόδοσης οθόνες για όλους του χρήστες που βρίσκονται σε εισαγωγικό αλλά και σε μεσαίο επίπεδο, με προϊόντα όπως οι πασίγνωστες 24G2SPU/BK, 25G3ZM/BK και U28G2XU2/BK.

    – AGON: Κατασκευασμένες στα μέτρα των πιο προχωρημένων, σκληροπυρηνικών gamers, οι οθόνες της σειράς AGON απευθύνονται σε ανταγωνιστικούς παίκτες που επιδιώκουν να πρωταγωνιστήσουν στον κόσμο του gaming, ακολουθώντας τα χνάρια των αγαπημένων τους streamer ή των κορυφαίων παικτών esports. Η σειρά AGON διαθέτει κορυφαία σχεδίαση αλλά και πολλά έξτρα χαρακτηριστικά, παρέχοντας στους χρήστες μια αδιάκοπη, συναρπαστική εμπειρία gaming, ειδικά για παιχνίδια esports με πολλαπλούς παίκτες, όπως τα παιγνίδια shooter και MOBA. Η 5η γενιά οθονών της AGON προσφέρουν την πιο πρόσφατη 32-ιντσών AG325QZN/EU που διαθέτει εκρηκτικό ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και χρόνους απόκρισης τόσο χαμηλούς που φθάνουν το 1 ms GtG, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους παίκτες να ξεδιπλώσουν όλο το ταλέντο τους, επιδεικνύοντας γρήγορα ανακλαστικά και ταχεία λήψη αποφάσεων.

    – AGON PRO: Σχεδιασμένες και κατασκευασμένες για επαγγελματίες, κορυφαίους, high-end gamers, οι οθόνες AGON PRO απευθύνονται σε υψηλού επιπέδου δημιουργούς περιεχομένου, σε influencers και σε επαγγελματίες αθλητές esports που απαιτούν ότι καλύτερο υπάρχει στην τεχνολογία gaming, όπως οι γνωστές ομάδες G2 Esports, RNG και Furia Esports στις οποίες είναι χορηγός η AGON by AOC. Οι παίκτες αυτοί είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και προσπαθούν να υπερβούν τα προσωπικά τους ρεκόρ κάθε φορά και γι΄αυτό απαιτούν προηγμένα χαρακτηριστικά, κορυφαία απόδοση και απαράμιλλη ποιότητα για να ικανοποιήσουν το μεγάλο τους πάθος για τέλειο gaming. Οι οθόνες AGON PRO παρέχουν μια μοναδική εμπειρία στους χρήστες, ειδικά σε esports, shooter, MOBA και παρόμοια παιγνίδια, ενώ η σειρά προσφέρει και ειδικά σχεδιαμένες οθόνες, όπως την AG275QXL, η οποία φέρει την επωνυμία του League of Legends. Τα μοντέλα AGON PRO ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής, όπως οπίσθιο φωτισμό MiniLED που επιτυγχάνει μέγιστη φωτεινότητα 1000 nits και ανεξάρτητα ελεγχόμενες τοπικές ζώνες μείωσης της φωτεινότητας (AG274QZM), ή εκπληκτικούς ρυθμούς ανανέωσης που φθάνουν τα 360 Hz αλλά και pro tools όπως ο NVIDIA Reflex Analyzer (AG254FG). Χάρη στα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά όπως ο διακόπτης KVM και η συνδεσιμότητα USB-C (AG324UX), τα μοντέλα αυτά αυξάνουν την παραγωγικότητα των δημιουργών περιεχομένου και των επαγγελματιών, ενώ τα συμπεριλαμβανόμενα πρόσθετα στοιχεία όπως το Screen Shield (σε επιλεγμένα μοντέλα) ή το QuickSwitch controller βελτιώνουν απεριόριστα την εμπειρία gaming, είτε ο παίκτης βρίσκεται στη σκηνή σε τουρνουά esports, είτε στην άνεση του προσωπικού του χώρου. Μείνετε συντονισμένοι για την 6η γενιά οθονών AGON PRO που θα ενσωματώνει πολυαναμενόμενα τεχνολογικά χαρακτηριστικά προς τέρψιν όλων των gamers σε όλο τον κόσμο.

    Η AGON by AOC εκφράζει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη της στην παγκόσμια κοινότητα των gamers και στους πελάτες της ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη και την συνεχή υποστήριξη τους. Η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να επιδιώκει αδιάκοπα την καινοτομία, διασφαλίζοντας ότι όλοι οι gamers έχουν στη διάθεσή τους τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό για να κατακτήσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles