19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Αγορά των Tablets. H Apple με μικρό προβάδισμα!

    Η εταιρεία Abi Research έδωσε στη δημοσιότητα την τελευταία αναφορά της, σχετικά με τις πωλήσεις των tablets σε παγκόσμιο επίπεδο. Με βάση τα νούμερα που προέκυψαν, καθίσταται σαφές  ότι η Apple βρίσκεται μπροστά με την Samsung όμως να την ακολουθεί, καθώς όσο περνούν οι μήνες η ψαλίδα ανάμεσα στους δύο κολοσσούς φαίνεται ότι κλείνει ολοένα και περισσότερο…   apple-tablet-ipad

    Ενδεικτικό είναι ότι μέσα σε μόλις ένα έτος, η Samsung κατόρθωσε να μειώσει τη διαφορά της με την Apple κατά 20%. Αυτό σε πιο απλά σε νούμερα μεταφράζεται στις 3.4 εκατομμύρια μονάδες. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Abi Research, η διαφορά ανάμεσα στους δύο μεγάλους αντιπάλους θα μικρύνει ακόμη περισσότερο, καθώς μέσα στοn επόμενο μήνα, η Samsung πρόκειται να ρίξει στην αγορά τα νέα της μοντέλα της σειράς Galaxy Tab S. Οι ειδικοί της Abi Research θεωρούν ότι η επιθετική πολιτική και η μεγαλύτερη ποικιλία μοντέλων της Samsung σε σύγκριση με την Apple αναμένεται να οδηγήσει τον κορεατικό κολοσσό στην κορυφή. Στην ίδια αναφορά, γίνεται λόγος και για τα λειτουργικά συστήματα των Tablets και το μερίδιο της αγοράς που καταλαμβάνουν, με το Android OS να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 56.3%, το iOS της Apple να ακολουθεί με 39.6% και το Windows 8 και RT να βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 4.1%.

    samsung-tablet

    Αναμφίβολα, η συγκεκριμένη αναφορά μας δείχνει ότι η μάχη στην αγορά των Tablets, έχει ανάψει για τα καλά ανάμεσα στους δύο μεγάλους κυρίαρχους του παιχνιδιού: Apple και Samsung, για αυτό και οι μελλοντικές κινήσεις τους μέσα στους επόμενους μήνες, αναμένονται με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles