21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Αγοράκι 6 μηνών κινδύνεψε από έκρηξη Samsung Galaxy S6

    Η έκρηξη ενός Samsung Galaxy S6 σε ένα σπίτι στην Αγγλία την παραμονή των Χριστουγέννων έθεσε σε σοβαρό κίνδυνο ένα αγοράκι 6 μηνών.

    samsung-phone-explosion

    Το Galaxy S6 φόρτιζε σε ένα κομοδίνο, όταν η 39χρονη Victoria Seed άκουσε έναν περίεργο θόρυβο, περπατώντας σε ένα διάδρομο του σπιτιού. Έτρεξε αμέσως στο υπνοδωμάτιο, όταν είδε φλόγες να βγαίνουν από το smartphone. Λίγο πριν την τελική έκρηξη, πρόλαβε να πάρει το αγοράκι της από την κούνια του και να το βάλει στο κρεβάτι. Αποδείχθηκε ότι ήταν μία κίνηση που έσωσε το παιδί, καθώς η βρεφική κούνια κάηκε σε κάποια σημεία από την έκρηξη. Το πιο τρομακτικό, όπως λέει η ίδια, ήταν ότι η έκρηξη έγινε 5 λεπτά πριν μπει στο ντους, οπότε και δε θα μπορούσε να βοηθήσει το παιδί.

    samsung-phone-explosion-1

    Η γυναίκα έχει ενημερώσει τη Samsung για το περιστατικό, με την εταιρεία να υπόσχεται να αντικαταστήσει το μοντέλο. Πάντως, σε ανακοίνωση που έβγαλε σημειώνει ότι “δεν υπάρχουν γνωστά προβλήματα που αφορούν το Galaxy S6”.

    Ακολουθεί η δήλωση της εταιρείας για το περιστατικό που δεν είναι πάντως το πρώτο που δεν αφορά το “πολύπαθο” Note 7.

    “Η Samsung στηρίζει την ποιότητα και την ασφάλεια των εκατομμυρίων Galaxy S6 smartphones που βρίσκονται στην αγορά. Μέχρι η εταιρεία να μπορέσει να λάβει και να εξετάσει κάθε μία συσκευή, είναι αδύνατον να προσδιοριστεί η πραγματική αιτία κάθε περιστατικού. Από την στιγμή που ενημερωθήκαμε για το εν λόγω περιστατικό, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον πελάτη μας ώστε να οργανώσουμε την παραλαβή της συσκευής του και να ερευνήσουμε την αιτία του προβλήματος. Η Samsung έχει τώρα μιλήσει με την κα Seed και συνεργάζεται μαζί της στα επόμενα βήματα. Η ασφάλεια των καταναλωτών είναι η υψηλότερη προτεραιότητά μας και εργαζόμαστε με κάθε έναν ξεχωριστά που έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με προϊόν Samsung ώστε να διερευνήσουμε κάθε ζήτημα”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles