12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αγόρασε κλειδί Microsoft Office 2016 ή 2019 και πάρε εντελώς δωρεάν κλειδί Windows 10 Pro ή Home!

    Μπήκαμε επισήμως από σήμερα στο Νοέμβριο και στην Κίνα ξεκινούν ήδη οι εκπτώσεις για την περίφημη Singles’ Day (ή Bachelor’s Day), η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου (11/11) με ένα 24ωρο πανηγύρι εκπτώσεων που σημειώνει πολύ μεγαλύτερα νούμερα σε σύγκριση με τα Black Friday και Cyber Monday του Δυτικού κόσμου.

    Windows 10 free

    Το κατάστημα Goodoffer24 δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει σε αυτόν τον εορτασμό και το κάνει με πολύ εντυπωσιακό τρόπο. Για την ακρίβεια, προσφέρει εντελώς δωρεάν μια άδεια χρήσης Windows 10 Pro ή Windows 10 Home σε όσους αγοράσουν άδεια Microsoft Office 2016 ή Microsoft Office 2019!

    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα από τα τέσσερα προϊόντα που εμφανίζονται στην κορυφή της σχετικής υποσελίδας των εκπτώσεων και να προχωρήσετε σε αγορά. Στη συνέχεια, στο email που θα λάβετε θα βρείτε δύο κωδικούς, έναν για το προϊόν που αγοράσατε και έναν για το δώρο σας. Η προσφορά αυτή ισχύει αυστηρά μέχρι τις 12 Νοεμβρίου 2019 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, οπότε όποιος προλάβει!

    Εκτός από αυτήν την εξαιρετική προσφορά, το κατάστημα Goodoffer24 δίνει επιπλέον έκπτωση 25% με το κουπόνι JGO1111 που θα πρέπει να δηλώσετε στο ταμείο κατά τη διάρκεια του checkout. Το κουπόνι αυτό ισχύει για τα παρακάτω προϊόντα:

    Δεν είναι μόνο αυτά! Μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές του καταστήματος εδώ!

    Γιατί να επιλέξεις το Goodoffer24

    Το κατάστημα Goodoffer24 ειδικεύεται εδώ και πολλά χρόνια στις πωλήσεις αδειών χρήσης για δημοφιλή προϊόντα της Microsoft, όπως Windows 10 Pro/Home, Windows 10 Enterprise, Office 2016/2019 κ.ά.

    Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα email με το κλειδί του προϊόντος που επιλέξατε (καμιά φορά μπορεί να πάει στον φάκελο Spam, οπότε έχετε το νου σας). Επιπλέον, το Goodoffer24 προσφέρει εγγύηση 1 έτους σε περίπτωση που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν λειτουργήσει το κλειδί χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση ή καθυστέρηση.

    Για οποιοδήποτε ερώτημα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους 24/7 στη διεύθυνση info[at]goodoffer24.com.

    Σημαντική Σημείωση: Εξυπακούεται ότι πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει στον υπολογιστή σας από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft. Στη συνέχεια το ανοίγετε και δηλώνετε το κλειδί που αγοράσατε για να το ξεκλειδώσετε πλήρως.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles