18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    AGORASETO.GR – Μόνο για εμπόρους!

    Με ένα ενδιαφέρον video το www.agoraseto.gr κάνει για μια ακόμη φορά αισθητή την παρουσία του στην Ελληνική αγορά. Το site συνεργάζεται με περισσότερα από 1.000 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και διαθέτει 50.000 προϊόντα. Από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Μεταμόρφωση φορτώνονται αυθημερόν δεκάδες παραγγελίες, αφού χάρη στο πολύ μεγάλο στοκ, το προϊόν που θα επιλέξετε είναι μόνο ένα «κλικ» μακριά.
    Η προϊοντική γκάμα καλύπτει τηλέφωνα, αξεσουάρ, παιχνίδια, πληροφορική, σταθερή τηλεφωνία, φωτογραφία, εικόνα – ήχο, οικιακά είδη, προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος και την υγεία, εργαλεία και προϊόντα κήπου και εμπλουτίζεται καθημερινά με νέες αφίξεις.
    Τώρα θα μου πείτε γιατί μας τα λες όλα αυτά και μας ανοίγεις την όρεξη. Το site είναι φορτωμένο με τόσα καλούδια και εμείς δεν είμαστε έμποροι. Τα πράγματα είναι απλά. Μπαίνετε στo www.agoraseto.gr και στη δεξιά πλευρά θα βρείτε ένα χάρτη της Ελλάδας με την ένδειξη «Που θα βρείτε τα προϊόντα μας». Κάνετε κλικ, γράφετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα και σε λίγα δευτερόλεπτα έχετε στην οθόνη σας τα συνεργαζόμενα καταστήματα στην περιοχή σας και τον χάρτη από το Google maps. Τελικά, τα πάντα είναι εύκολα με το agoraseto.gr!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles