18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αγοράζοντας αποκωδικοποιητές από το Netphone

    Στo πλαίσιo ενός μεγάλου αφιερώματος στην ψηφιακή τηλεόραση και με αφορμή το κλείσιμο της αναλογικής μετάδοσης από το κέντρο εκπομπής του Υμηττού στις 20 Ιουλίου, το digitallife.gr σας παρουσιάζει καταστήματα όπου μπορείτε να βρείτε αποκωδικοποιητές, αν ο τηλεοπτικός σας δέκτης δεν υποστηρίζει MPEG4.

    Συνεχίζοντας την αναζήτησή μας, τα βήματά μας μας έφεραν στο κατάστημα Netphone το οποίο δραστηριοποιείται από το 2003 στην Καλλιθέα. To site του ανασχεδιάζεται επί του παρόντος για μεγαλύτερη ευκολία, οπότε ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε κοντά, με ένα τηλέφωνο θα κάνετε την παραγγελία σας.

    Η ποικιλία αποκωδικοποιητών και αξεσουάρ τηλεοράσεων που βρήκαμε εκεί ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική αφού είχαμε την ευχέρεια να επιλέξουμε μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων. Κι αν εσείς δεν είστε εξίσου εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και τα gadgets, υπάρχει το έμπειρο προσωπικό το οποίο θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

     

    Το κατάστημα προτείνει:

    Saber ETV858 USB: Είναι ίσως από τους πιο μικροκαμωμένους αποκωδικοποιητές που έχετε δει αν όχι ο πιο… μινιόν! Ο Saber ETV858 USB, βλέπετε, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα USB stick το οποίο όμως μέσα του κρύβει έναν αποκωδικοποιητή! Το συνδέετε στο PC ή το laptop σας και αυτομάτως αποκτάτε πρόσβαση σε ψηφιακά κανάλια με εξαιρετική ποιότητα και πλήρεις δυνατότητες εγγραφής προγραμμάτων. Υποστηρίζονται Windows XP, Vista, Seven καθώς και Linux. Τιμή: 24€

     

    OSIO OST-6190DUR: Για όσους ψάχνουν έναν επίγειο ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης MPEG4, το OST-6190DUR είναι μία εξαίρετη επιλογή. Υποστηρίζει εικόνα έως και 1080i με HDMI 1.2, προσφέρει εξόδους SCART, RGB και USB ενώ χάρη στη λειτουργία PVR είναι σε θέση να γράψει αυτόματα οποιοδήποτε πρόγραμμα. Διαθέτει ελληνικό μενού για άνετη πλοήγηση και αναβάθμιση λογισμικού ενώ η μνήμη του μπορεί να χωρέσει έως και 1.000 προγράμματα τηλεόρασης και ραδιοφώνου. Τιμή: 37€

     

    Netphone, Δαβάκη 47, τηλ. 210.9511142

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles