20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οικογένεια Αμερικανών αγοράζει iPad, αλλά στο κουτί… κρύβεται μία έκπληξη

    Είσαι 15 ετών. Έχεις γενέθλια. Επειδή ήσουν καλό παιδί, η μαμά σου αποφασίζει να πάει μέχρι τα Walmart και να σου αγοράσει ένα νέο iPad. Με τη διαφορά ότι, μόλις ανοίγεις το κουτί, αντί να δεις μέσα το iPad, βλέπεις ένα πακέτο από σελίδες σημειώσεων. Τι παθαίνεις;

    Αν είσαι κορίτσι στα 15, σίγουρα παθαίνεις παράκρουση. Αλλά η πιο ψύχραιμη μαμά, επιστρέφει στο κατάστημα και δείχνει τι υπήρχε μέσα στο κουτί. Η διευθύντρια του καταστήματος, όμως, δεν την πιστεύει. «Είναι αδύνατο, της λέει. Τα κουτιά έρχονται σφραγισμένα». «Το ξέρω», λέει η μαμά αλλά, «όταν το άνοιξα βρήκα αυτά τα χαρτιά μέσα και όχι το νέο iPad. Δεν το έκανα εγώ. Το βρήκα έτσι!». Δεν την πίστεψαν, όμως. Έτσι, η αποφασιστική μαμά αποφάσισε ότι δεν θα το βάλει κάτω και πήρε με τη σειρά τα τοπικά κανάλια, λέγοντας την ιστορία με το «χάρτινο, εξαφανισμένο iPad».

    H δημοσιότητα, ανάγκασε τα καταστήματα Walmart να το ψάξουν λίγο περισσότερο, για να ανακαλύψουν ότι όντως, η συσκευή με τον σειριακό αριθμό που αναφερόταν στο κουτί, είχε ήδη πουληθεί σε κάποιο άλλο κατάστημα και είχε επιστραφεί σε αυτό που πήγε για ψώνια η μαμά της 15χρονης. Κάποιος που… γνώριζε το σπορ (και είχε πρόσβαση στο κατάστημα φυσικά), είχε πάρει το iPad από το κουτί, είχε αντικαταστήσει το gadget με το πακέτο φύλλων χαρτιού που είχαν σχεδόν το ίδιο βάρος και, αντικατέστησε το εξωτερικό πλαστικό τόσο αριστοτεχνικά που, το κουτί έμοιαζε σαν να είχε μόλις φτάσει από την Apple.

    Οι υπεύθυνοι των Walmart δηλώνουν τώρα ότι θέλουν η μαμά να μην είναι δυσαρεστημένη από την αντιμετώπιση. Προτείνουν να της δώσουν τα χρήματα που πλήρωσε πίσω, να της κάνουν δώρο ένα νέο iPad (πραγματικό, όχι χάρτινο) και μία μεγαλοπρεπέστατη συγγνώμη. Η δυναμική μαμά μάλλον θα δεχτεί την προσφορά, αν και ακόμα δηλώνει δυσαρεστημένη με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε αρχικά. Όσο για την εορτάζουσα; Δεν γνωρίζουμε τα δικά της αισθήματα. Είμαστε σίγουροι, όμως, πως δύσκολα θα ξεπεράσει το πρώτο σοκ, ακόμα κι όταν θα κρατάει το «δωρεάν» iPad στα χέρια της.

    Πηγή: Digital Trends

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles